Και το βράδυ το βραδάκι: Η ΑΕΚάρα σηκώνει την Ευρωπαϊκή κούπα κόντρα στην Ίσταντς (21:00, enwsi.gr)

Τζηράς: «Πάμε για τη νίκη και την Κυριακή»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε κόντρα στην Ίσταντς στον δεύτερο τελικό του EHF CUP με στόχο να επιστρέψει με το τρόπαιο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που έχει την ευκαιρία σήμερα να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της και να σηκώσει την πρώτη της ευρωπαϊκή κούπα.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Ίσταντς στον δεύτερο τελικό του EHF European Cup  (21:00, Cosmote ΤV 9HD) στο «Τ. Καμπούρης» της Κανήθου Χαλκίδας. Μετά τη νίκη με 30-26 του πρώτου αγώνα μόλις εξήντα λεπτά  χωρίζουν πλέον την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια από τον μεγάλο στόχο και την δεύτερη φετινή κούπα μετά από αυτή του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα τέσσερα γκολ διαφορά της πρώτης νίκης αποτελούν μια καλή βάση αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζουν την ΑΕΚ που θέλει να τα δώσει όλα και απόψε για τη νίκη και να σηκώσει το πολύτιμο τρόπαιο. Όλοι δείχνουν απόλυτα συνειδητοποιημένοι της κρίσιμης αποστολής που έχουν μπροστά τους και θέλουν όσο τίποτα να κατακτήσουν αυτή την κούπα. Για αυτό και παραμένουν ιδιαίτερα προσγειωμένοι, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια αλλά και τους πανηγυρισμούς. «Δεν είναι ακόμα ώρα να πανηγυρίσουμε. Είμαστε στα μισά της διαδρομής» σχολίαζαν οι παίκτες του «Δικεφάλου». Το πρόγραμμα χθες  περιλάμβανε ξεκούραση το πρωί και ανασύνταξη δυνάμεων καθώς όπως σχολίασε και ο Πάτρικ Λέμος «Υπάρχει μεγάλη κούραση αλλά σήμερα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι». Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας και οι συνεργάτες του  είχαν ξανά ανάλυση του αγώνα με τους παίκτες προκειμένου να «διαβάσουν» ακόμα καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού, έχοντας πλέον και μια καλύτερη εικόνα της δυναμικής της Ίσταντς.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Όλους τους παίκτες του συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα ο Δημήτρης Δημητρούλιας. Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Hykkerud, Πέντερσεν, Καλόμοιρο, Κοτσιώνη, Janca, Buneta, Κεδέρη. Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ο αυριανός ευρωπαϊκός Τελικός θα είναι ο 54ος ευρωπαϊκός αγώνας για την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ σε 53 αγώνες μετρά 27 νίκες, 4 ισοπαλίες και 22 ήττες. Όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες, σε 29 παιχνίδια ως γηπεδούχος, η «Ένωση» έχει κατακτήσει τη νίκη 21 φορές, ενώ έχει 1 ισοπαλία και μόλις 5 ήττες. Τέλος, στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει στην Ευρώπη 1487 τέρματα (895 εντός έδρας) και έχει δεχθεί 1386 (722 εντός έδρας).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X