Μόνο έτσι η ΑΕΚ θα είναι παντού και μόνιμα στην κορυφή!

Μόνο έτσι η ΑΕΚ θα είναι παντού και μόνιμα στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την ιστορική κυριακάτικη βραδιά, αλλά και για το δίδαγμα από τις δυσκολίες που βιώνει το τμήμα μπάσκετ…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει μια πολύ σπουδαία μέρα για τον σύλλογο! Θα είναι και – πρώτα ο Θεός – μια πολύ ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ! Να πάνε όλα καλά στο δεύτερο παιχνίδι με τους Σουηδούς και να φέρουμε από την Χαλκίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του συλλόγου στο χάντμπολ!

Δεν γράφω τίποτα άλλο και στα παραπάνω που έγραψα άλλωστε, έφτυνα για να μην το ματιάσω! Να πάνε όλα όπως πρέπει το βράδυ της Κυριακής και θα έχουμε άλλωστε χρόνο μετά να γράψουμε πολλά!

Υπάρχει το πολύ μεγάλο «γαμώτο», όταν σκέφτεσαι ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο κυριακάτικος τελικός θα γινόταν σε ένα κατάμεστο από 20.000 «Ενωσίτες» ΟΑΚΑ και θα γράφαμε ιστορία και στο χάντμπολ, όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου. Ας γίνει όμως και έτσι, αφού έτσι είναι γραφτό να συμβεί…

Μόνο στην ΑΕΚ αυτά…

Το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές του επί των ημερών του Μάκη Αγγελόπουλου στο τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ. Και τις περνάει ύστερα από έναν συνδυασμό ατυχιών και κακών συγκυριών.

Βλέπετε, για καμία άλλη ομάδα, η πανδημία δεν συνέπεσε τον τελευταίο χρόνο, με τη δημιουργία δικού της γηπέδου και με τη διεξαγωγή ενός Final-8 σε κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, που δυστυχώς η ομάδα δεν το κατέκτησε κιόλας, ώστε να μην είχε τουλάχιστον την οικονομική χασούρα.

Συν όλα όσα επακολούθησαν, με ατυχίες από τραυματισμούς, που ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γνώστες του αθλήματος, λένε ότι δεν τις έχουν ξαναδεί ποτέ να συμβαίνουν σε ομάδα.

Συν τις αλήτικες διαιτησίες, που στέρησαν από την ΑΕΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει το Κύπελλο, την «έστειλαν» με το ζόρι στην τέταρτη θέση ώστε να πέσει με τον ΠΑΟ στον ημιτελικό και να χάσει την είσοδο στον τελικό. Κι όλα αυτά, εκτός από πρεστίζ, είναι και χρήματα.

Επήλθε φυσιολογικά το πρόβλημα

Γιατί αν η ΑΕΚ δεν έβγαινε 4η στη βαθμολογία, αλλά 2η ή 3η, δεν θα έπαιζε με τον ΠΑΟ στον ημιτελικό και μόνο που θα περνούσε στον τελικό, θα έπαιρνε μπόνους 800.000 ευρώ! Όπως και τώρα βέβαια, αν τελικά βγει 3η και όχι 4η, επικρατώντας του Λαυρίου στους μικρούς τελικούς, θα λάβει μπόνους πάνω από 400.000 ευρώ, από ΕΡΤ και FIBA. Το ποσό δηλαδή που οφείλει συνολικά στους παίκτες.

Όπως έχασε και τουλάχιστον 250.000 ευρώ (που ενδεχομένως στη συνέχεια να γίνονταν 500.000 ευρώ ή και 1.000.000 ευρώ) από την μη είσοδό της στο Final-8 του φετινού BCL, με όλα όσα προηγήθηκαν, μέχρι και την παραμονή του πιο κρίσιμου αγώνα της σεζόν.

Ε, μία, δύο, τρεις, κάπου επήλθε φυσιολογικά και το οικονομικό πρόβλημα, από τη στιγμή που ο Μάκης Αγγελόπουλος επένδυσε πολλά το περασμένο καλοκαίρι για να έχει μια ομάδα που θα κατακτήσει τα πάντα, αλλά ύστερα από ένα κάρο… στραβές, δεν κατέκτησε τίποτα. Και φτάσαμε σε μια δύσκολη όντως κατάσταση, την οποία και πάλι μόνος προσπαθεί να δώσει λύση και θα την δώσει, όπως κάνει πάντα.

Το μεγαλύτερο στήριγμα…

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία ωστόσο και επανερχόμενοι σταδιακά και στην κανονικότητα στις ζωές μας, νομίζω ότι θα πρέπει να αντιληφθούμε άπαντες, είτε πρόκειται για το τμήμα μπάσκετ που τώρα περνάει δύσκολα, είτε πρόκειται για το τμήμα χάντμπολ που χάρη στον Σταμάτη Παπασταμάτη είναι στα… ντουζένια του, πως το μεγαλύτερο στήριγμα της ΑΕΚ είναι και πρέπει να είναι ο φίλαθλος κόσμος της.

Η τοποθέτηση του Μάκη Αγγελόπουλου, καταλήγει ως εξής: «Δεσμεύομαι όμως, ότι σύντομα, όταν και θα τροχοδρομήσουμε την απογείωση της εταιρίας, θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία τους. Τότε, λοιπόν, θα πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Πρέπει να καταλάβουμε κάτι, αν και θα έπρεπε να το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια, με όλα όσα έχουμε περάσει. Δεν γίνεται η ΑΕΚ να είναι κάθε χρόνο στον… αφρό, σε όλα τα αθλήματα, χωρίς να έχει στήριξη από τον κόσμο της. Δεν αναφέρομαι σε… λαϊκές βάσεις, σε… εράνους και σε άλλες τέτοιες ανοησίες!

Αναφέρομαι στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο! Δεν γίνεται να έφτασε η ομάδα μπάσκετ, στην κορυφή  της Ευρώπης και του κόσμου και να είχε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, 1.500 άτομα στην κερκίδα. Για την ΑΕΚ, μιλάμε! Δεν γίνεται να βγαίνει τώρα εικονικό εισιτήριο για τους ευρωπαϊκούς τελικούς της ομάδας χάντμπολ και να υπάρχει πολύ χαμηλή ανταπόκριση. Για την ΑΕΚ, μιλάμε!

Η ΑΕΚ σε λίγο καιρό, θα έχει τη γηπεδάρα της στο ποδόσφαιρο! Ένα «κόσμημα» που όπως πολύ σωστά είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα είναι το ομορφότερο γήπεδο του κόσμου! Η «Βασίλισσα» θα έχει το δικό της γήπεδο-παλάτι στο μπάσκετ! Η (πρώτα ο Θεός) Κυπελλούχος Ευρώπης και νταμπλούχος στο χάντμπολ, θα έχει και αυτή το δικό της γήπεδο, που θα είναι μακράν το καλύτερο στην Ελλάδα! Για να είναι όμως η ΑΕΚ μόνιμα στην κορυφή, όλα αυτά τα γήπεδα θα πρέπει να είναι γεμάτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X