ΑΕΚ: Χαμηλούς τόνους και συγκέντρωση στον αυριανό τελικό με Ίσταντς!

ΑΕΚ: Εικόνες από τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη κόντρα στην Ισταντς
Photo Credits: INTIME

«Είμαστε μόνο στα μισά της διαδρομής» σχολίαζαν στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο και σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας ωστόσο η αποστολή δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η «Ένωση» έχει μπροστά της μια ακόμη δύσκολη «μάχη» και μόλις εξήντα λεπτά να την χωρίζουν από τον μεγάλο στόχο. Τα τέσσερα γκολ διαφορά της χθεσινής νίκης αποτελούν μια καλή βάση αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζουν την ΑΕΚ που θέλει να τα δώσει όλα και αύριο και να σηκώσει το πολύτιμο τρόπαιο. Όλοι δείχνουν απόλυτα συνειδητοποιημένοι της κρίσιμης αποστολής που έχουν μπροστά τους και θέλουν όσο τίποτα να κατακτήσουν αυτή την κούπα. Για αυτό και παραμένουν ιδιαίτερα προσγειωμένοι, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια αλλά και τους πανηγυρισμούς. «Δεν είναι ακόμα ώρα να πανηγυρίσουμε. Είμαστε στα μισά της διαδρομής» σχολίαζαν οι παίκτες του «Δικεφάλου» που θέλουν και αύριο να διεκδικήσουν μόνο τη νίκη.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλάμβανε ξεκούραση το πρωί και ανασύνταξη δυνάμεων καθώς όπως σχολίασε και ο Πάτρικ Λέμος «Υπάρχει μεγάλη κούραση αλλά την Κυριακή θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι». Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας και οι συνεργάτες του  είχαν ξανά ανάλυση του αγώνα με τους παίκτες προκειμένου να «διαβάσουν» ακόμα καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού, έχοντας πλέον και μια καλύτερη εικόνα της δυναμικής της Ίσταντς.

Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα στις 20:00 στο κλειστό της Κανήθου στην τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό μεγάλο τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X