Μελισσανίδης: Κλήθηκε να καταθέσει στις 24 Ιουνίου για το πόρισμα παρωδία

Μελισσανίδης: Κλήθηκε να καταθέσει στις 24 Ιουνίου για το πόρισμα παρωδία
Photo Credits: INTIME

Ιούλιο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υπόθεση της ΑΕΚ - Στις 24 Ιουνίου καταθέτει, εάν επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 24 Ιουνίου κλήθηκε να καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το πόρισμα παρωδία.

Ξεκίνησε στην Επιτροπή Δεοντολογίας η εκδίκαση της ΑΕΚ για την στημένη υπόθεση με τις Ενώσεις.

Μία εκδίκαση που θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα και ξεκίνησε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, με την ανάγνωση των μαρτύρων κατηγορίας, υπεράσπισης και μια πρώτη τοποθέτηση από τους δικηγόρους των κατηγορούμενων.

Όπως ειπώθηκε από το Προεδρείο, θα καταθέσουν είτε διαδικτυακά, είτε με φυσική παρουσία, οι 37 μάρτυρες κατηγορίας σε επτά ημερομηνίες, εντός Ιουνίου, στη συνέχεια στις 22/6 θα πάρουν σειρά οι προτεινόμενοι μάρτυρες υπεράσπισης ενώ όπως είπε η πρόεδρος, Γλυκερία Λουίζα Ιωαννίδου «οι εγκαλούμενοι δεν θα κληθούν. Όποιος επιθυμεί θα εξεταστεί στις 24/6».

Εγκαλούμενοι με εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Άγγελος Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), ο Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και ο Νίκος Αυλωνίτης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας) που εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, Ελευθερία Ρίζου (ο πρώτος), Κίμωνα Ευαγγελάτο (ο δεύτερος), Χάρη Γρηγορίου (οι άλλοι τρεις).

Επίσης, η ΑΕΚ για την οποία υπάρχει εισήγηση για -10 (για φερόμενη ανάμιξή της σε εκλογές ΕΠΣ) που θα ισχύσει από τη νέα περίοδο, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο και αντιπρόεδρο της, Αλέκο Αλεξίου.

Το σωματείο πάντως, που έχει κάνει την καταγγελία για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, κατηγορώντας την ΑΕΚ για «εμπλοκή», δεν υπάρχει ούτε στο μητρώο της Ενωσης, αλλά ούτε σε αυτό της ΕΠΟ!

Οι ημερομηνίες στις οποίες θα εξεταστούν οι μάρτυρες κατηγορίας είναι:

Τρίτη 1/6 16.30

Σάββατο 5/6 10.00

Δευτέρα 7/6 18.00

Τρίτη 8/6 16.30

Πέμπτη 10/6 16.30

Δευτέρα 14/6 17.00

Τρίτη 15/6 17.00

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X