Ατλέτικο Μαδρίτης: «Οχι» σε πρόταση 136 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ για τον Ζοάο Φέλιξ

Ατλέτικο-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αναβλήθηκε λόγω «Φιλομένα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέρριψε πρόταση «μαμούθ» για τον Ζοάο Φέλιξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Οχι» σε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 136 εκατ. ευρώ για τον  Ζοάο Φέλιξ φέρεται να είπε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην πραγματοποίηση της πιο ακριβής της μεταγραφής προχώρησε το καλοκαίρι του 2019 η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατέβαλε στην Μπενφίκα το ποσό των 127 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον 19χρονο Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος άσος, στα δύο αυτά χρόνια της παρουσίας του στους «ροχιμπλάνκος», έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 76 συμμετοχές, 19 γκολ και 9 ασίστ. Πριν από μερικές μέρες ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον την Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του.


Ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν θέλησε να χάσει τον Πορτογάλο επιθετικό, τον οποίο και θεωρεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, που διαθέτει η ομάδα του. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το ενδεχόμενο η μετακίνηση του Ζοάο Φέλιξ στην Μπαρτσελόνα να πραγματοποιηθεί συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Νέα δημοσιεύματα όμως, αυτή τη φορά από την Αγγλία αναφέρουν πως την περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ την παρακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατέθεσε στην Ατλέτικο πρόταση, ύψους 136 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου προχώρησαν στην απόρριψη της προσφοράς των «κόκκινων διαβόλων».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Ζοάο Φέλιξ έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με την ρήτρα της αποδέσμευσης του να ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X