Η «Βασίλισσα» θα φορέσει παντού το στέμμα της

Η «Βασίλισσα» θα φορέσει παντού το στέμμα της
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την υπερομάδα του χάντμπολ, για τα όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ και φυσικά για ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού τροπαίου έγινε. Απομένει άλλη μία ώρα. Όμως αυτή η ΑΕΚ που «έχτισε» βήμα – βήμα ο Σταμάτης Παπασταμάτης και δημιούργησε με πολλή δουλειά ο Δημήτρης Δημητρούλιας δε γίνεται να χάσει την ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ!

Η ΑΕΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής μόλις η δεύτερη ομάδα στο χάντμπολ Ανδρών μετά τον Διομήδη που θα φέρει ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα και η μοναδική που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα ανεπανάληπτο ΤΡΕΜΠΛ! Δεν το λες και λίγο αυτό!

Η ομάδα που μας κράτησε στα δύσκολα, με πολύ δύσκολες συνθήκες, πλέον δεν βλέπει τους αντιπάλους της, όπως και αν την παίζουν. Είτε στα ίσα, είτε με ξύλο. Για αυτό και κάθε τέτοια στιγμή θα πρέπει να την αποθεώνουμε. Αλλά να μην την ξεχάσουμε, αν έρθουν κάποια στιγμή τα δύσκολα.

Διότι ο ΑΕΚτζής ποτέ του δεν ήταν πανηγυριτζής. Βεβαίως τα τελευταία χρόνια κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να γίνουμε… γαύροι, αλλά δε θέλω να χαλαστώ. Ας κάνει ο καθένας ότι κατεβάσει η κούτρα του.

Θέλω όμως να θίξω ένα σημαντικό ζήτημα. Τα τελευταία 24ωρα έχουν βγει στην επιφάνεια κάποια θέματα γύρω από τη μπασκετική ΑΕΚ. Και οι «παραγοντίσκοι» της πλάκας, αυτοί που επειδή από λάθη προηγούμενων διοικήσεων βρήκαν μία πόρτα ανοιχτή και μπήκαν, πιστεύουν, θεωρούν πως μπορούν να κυβερνήσουν καράβια, την ώρα που δεν μπορούν να τραβήξουν ούτε κουπί.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας κάποιου βεληνεκούς. Δεν έχει αμέτρητα λεφτά και ποτέ δεν έταξε πράγματα πέρα από αυτά που μπορούσε να κάνει. Τον τελευταίο καιρό και λόγω της πανδημίας, έχει στριμωχτεί. Υπάρχουν οφειλές, αλλά έχει συγκεκριμένο πλάνο.


Το ότι βρέθηκαν τέσσερις πέντε τυφλοπόντικες που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πάρτι στα social και σε καφενειακές συζητήσεις να λένε ότι έχουν βάλει… εκατομμύρια και ο Μάκης θα καταστρέψει την ΑΕΚ, πάει πολύ.

Η πλάκα είναι ότι πηγαίνουν από cafe σε cafe και λένε ότι θα μαζευτούν καμιά δεκαριά και θα βάλουν από 10 έως 50 χιλιάδες. Αν εννοούν δραχμές τους πιστεύω. Αν εννοούν ευρώ, τότε γελάω μαζί τους. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όλοι αυτοί οι κονιόρδοι των social μαζέψουν 500.000. Έχουν ιδέα ποιο είναι το μπάτζετ για να είναι η ΑΕΚ ανταγωνιστική;

Θέλετε να σας πω ποια ήταν τα έσοδα της ΚΑΕ ΑΕΚ από τα εισιτήρια ανά σεζόν τα τελευταία χρόνια; 450.000 ευρώ. Εξαίρεση η χρονιά του BCL που ήταν 602.000. Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός παίρνει 2,5 εκατ. Ευρώ από τη Nova και 1,7 από τη Euroleague και είχαν τουλάχιστον δεκαπλάσια έσοδα από τα εισιτήρια.

Ο Αγγελόπουλος έφτιαξε την ταινία της ιστορίας της ΑΕΚ. Πήρε δύο Κύπελλα το ένα κόντρα στον Ολυμπιακό. Πήρε το Basketball Champions League, έπαιξε και σε ένα ακόμα τελικό, πήρε και το Διηπειρωτικό. Και η αγνωμοσύνη κάποιων χτυπάει κόκκινο.

Προσοχή! Δεν αναφέρομαι στους παίκτες που όπως κάθε εργαζόμενος ΠΡΕΠΕΙ να παίρνει τα χρήματα τα οποία τα δουλεύει. Όπου και αν δουλεύει. Αναφέρομαι στους «λίγους» που πιστεύουν ότι κάνουν πολιτική.

Ο κόσμος της ΑΕΚ οφείλει να στηρίξει και την Ερασιτεχνική και το Χάντμπολ και το πόλο και το βόλεϊ και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Και όχι στις στραβές να δείχνουμε με το δάχτυλο. Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε κριτική. Για τα λάθη που έχουν γίνει. Αλλά όχι να ισοπεδώνουμε καταστάσεις με την πρώτη ευκαιρία.


Ο Μιλόγεβιτς πρέπει να προικιστεί με παίκτες αξίας

Η εποχή Μιλόγεβιτς ξεκίνησε και πλέον πρέπει να μπούμε και μάλιστα άμεσα στην εποχή των μεταγραφών. Το έργο του Σέρβου δε θα είναι εύκολο, διότι θα πρέπει να αφαιρέσει την άρρωστη νοοτροπία των παικτών, τα «βαρίδια» της περσινής χρονιάς και να μοντάρει μία εντελώς καινούρια ομάδα, άμεσα.

Για να μπορέσει να πετύχει θα πρέπει όταν ξεκινήσει η προετοιμασία να έχει τα κατάλληλα εργαλεία. Όχι παίκτες τύπου Άλεφ, Σιμάο, Γιαννιώτα κλπ. Αλλά έναν Τσιγκρίνσι στα νιάτα του, έναν Γκάλο, έναν Πόνσε. Παίκτες αξίας που θα έρθουν να κάνουν τη διαφορά.

Θα πρέπει να έχει το χρόνο να «χτίσει» σωστά. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι μία διαφορετική ιστορία. Ο Ολυμπιακός θα έχει τον Μαρτίνς και τη δυναμική του πρωταθλητή. Θα πρέπει όμως να κάνει πολλές κινήσεις σε νευραλγικούς χώρους. Ο ΠΑΟΚ με νέο προπονητή, θα αναγκαστεί να αλλάξει πολλά. Ο Παναθηναϊκός επίσης με νέο προπονητή, αλλά χωρίς Ευρώπη θα είναι πιο επικίνδυνος.

Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί ΣΩΣΤΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει τερματοφύλακας και στόπερ. Αν τα καταφέρουν θα δείξουν ότι η προεργασία που έκαναν ήταν σωστή. Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

ΥΓ: Ραντεβού και το Σάββατο στα περίπτερα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ. Σας περιμένουν δώρα και εκπλήξεις!


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X