Euroleague: Πήρε το θρίλερ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ (86-89) και πήγε τελικό η Εφές (VIDEO)

Euroleague: Πήρε το θρίλερ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ (86-89) και πήγε τελικό η Εφές (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αν και η ΤΣΣΚΑ έδειξε μέταλλο επιστρέφοντας από το -21, η Εφές άντεξε στην αντεπίθεση και νίκησε 89-86

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια στον πρώτο ημιτελικό της φετινής Euroleague στην Κολωνία.

Η Αναντολού Εφές έφτασε μέχρι το +21 στα μισά της 3ης περιόδου και έδειχνε έτοιμη να πάρει μια επιβλητική εκδίκηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τον χαμένο τελικό του 2019 στη Βιτόρια. Όμως, οι απερχόμενοι πρωταθλητές προσπάθησαν να προστατεύσουν τον τίτλο τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μας «χάρισαν» μια… ιστορική «μάχη».


Με 31 πόντους στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη γύρισε στον πόντο, αλλά το τρίποντο του Ουίλ Κλάιμπερν με 3” για το τέλος ήταν άστοχο. Έτσι, οι Τούρκοι προκρίθηκαν στον τελικό.


Ο Βασίλιε Μίσιτς ήταν εξαιρετικός με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 35:52, όμως είδε τα τελευταία λεπτά από τον πάγκο, γιατί αποβλήθηκε με 5φ. Οι δύο παίκτες που βοήθησαν τον Εργκίν Αταμάν να διεκδικήσει την πρώτη Euroleague της καριέρας του ήταν οι Σερτάκ Σανλί (19π., 8ρ.) και Ροντρίγκ Μπομπουά (15π.). Στην αντίπερα όχθη, σε μια βραδιά που… όλα πήγαιναν λάθος για 30′, οι Μοσχοβίτες βρήκαν τους ηγέτες τους στα πρόσωπα των Ουίλ Κλάιμπερν (26π., 7ρ.), Ντάνιελ Χάκετ (17π.) και Ίφε Λούντμπεργκ (15π.), όμως δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν μια ανατροπή επικών διαστάσεων.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X