ΑΕΚ: Η αλήθεια για τις οφειλές - Ο Αγγελόπουλος έχει έτοιμη «πυροσβεστική» λύση!

ΑΕΚ: Η αλήθεια για τις οφειλές - Ο Αγγελόπουλος έχει έτοιμη «πυροσβεστική» λύση!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και ο Μάκης Αγγελόπουλος καλείται να δώσει λύση

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

Οι παίκτες της ΑΕΚ όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το enwsi.gr επιμένουν στην απόφαση τους για αποχή ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Συγκεκριμένα ο τζένεραρ Μάνατζερ της, ΑΕΚ Γιώργος Χήνας άκουσε τα αιτήματα των παικτών και τους ζήτησε να κάνουν λίγο υπομονή για να λάβουν τα χρωστούμενα.

Να πούμε εδώ ότι οι παίκτες έχουν πληρωθεί και τον Φεβρουάριο, οπότε τους οφείλονται ουσιαστικά 2 μισθοί, του Μαρτίου και του Απριλίου, ενώ σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί και ο Μάιος. Ακόμα, υπάρχει ανοικτή συζήτηση για το ποσοστό των χρημάτων που θα πάρουν από την περσινή σεζόν που διακόπηκε λόγω κόβιντ και δεν ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ενώ είχαν ενεργό συμβόλαιο και υπάρχει και το μπόνους κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον όλοι περιμένουν τον Μάκη Αγγελόπουλο να δώσει λύση σε όλη αυτήν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η ευελιξία του προέδρου της ΑΕΚ και αυτά που θα πει στους παίκτες, περιμένουν ότι θα τους μεταπείσει και θα λειτουργήσουν πυροσβεστικά για να επανέλθουν στις προπονήσεις. Σίγουρα είναι μια δύσκολη εποχή λόγω κόβιντ και ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι από αυτούς που έχει πληγεί και με το παραπάνω από αυτήν την κρίση, όμως κανείς δεν έχει χάσει χρήματα από την ΑΕΚ και ούτε τώρα θα συμβεί.

Η συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου κανονίστηκε για το Σάββατο το μεσημέρι όπου θα μπορέσει να έχει τετ-α-τετ με τους παίκτες, ειδικά τους ξένους και να τους προτείνει λύσεις για το πώς θα πάρουν κάποιο μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται.

Οι παίκτες πάντως δεν έδειξαν θετικοί στο να πάρουν κάποια χρήματα έναντι και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν στις προτάσεις του προέδρου της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X