Γκουαρδιόλα: «Θα υποφέρουμε στον τελικό με την Τσέλσι»

Γκουαρδιόλα: «Θα υποφέρουμε στον τελικό με την Τσέλσι»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε για τον τελικό του Champions League με την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καταλανός μίλησε για όσους δεν μπόρεσαν να είναι στην αποστολή των Πολιτών. «Είναι άσχημο, να λες στους παίκτες ότι δεν θα είναι εκεί. Δεν έχω κάποια όμορφα λόγια να πω, όμως η ζωή σού δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία. Νιώθω άσχημα, όλοι αξίζουν να είναι εκεί».

Eπίσης, μίλησε για τη δουλειά του. «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είναι προνόμιο για μένα, είναι τιμή. Εχω τα πάντα, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Αυτός είναι και ο λόγος που ανανέωσα. Νιώθω απίστευτα άνετα εδώ.

Και έκανε σαφές ότι τα ματς των προημιτελικών και των ημιτελικών είναι ακόμα στο μυαλό του. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε στο ματς. Δεν έχω ξεχάσει το πρώτο μέρος με Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και σε εκείνη τη στιγμή εμείς μείναμε ενωμένοι. Αν έχουμε το μομέντουμ, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Οσον αφορά το τι περιμένει και το τι θα κάνει στο ματς. «Είμαι σίγουρος ότι στον τελικό θα υποφέρουμε. Λες στους παίκτες να το απολαύσουν, όμως κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό. Πρέπει να υποφέρεις και να προσαρμόζεσαι στις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να παίξουμε ένα καλό ματς. Ξέρω ακριβώς πως θα παίξουμε και ποιοι θα παίξουν. Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ. Σε όσους έχουν άγχος και νευρικότητα, θα τους πω ότι είναι φυσιολογικό. Σε όσους είναι πιο χαλαροί θα πω ότι και αυτό είναι καλό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X