H AEK σε οριακό σημείο: Αποχή από την προπόνηση και συνάντηση με Αγγελόπουλο αύριο!

H AEK σε οριακό σημείο: Αποχή από την προπόνηση και συνάντηση με Αγγελόπουλο αύριο!
Photo Credits: INTIME

Οριακή η κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ

Σε οριακό σημείο η μπασκετική ΑΕΚ, με τους παίκτες να ενημερώνουν εκπρόσωπο της ΚΑΕ πως θα απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να δοθεί λύση με τα δεδουλευμένα τους.

Η συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Οι παίκτες επέμειναν στην αρχική τους στάση και διεμήνυσαν στην διοίκηση της ομάδας ότι αν δεν διευθετηθούν όλα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν δεν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις.  Έτσι ορίστηκε νέο ραντεβού με την ΚΑΕ. Η πλευρά της διοίκησης παρουσίασε κάποιες προτάσεις στους παίκτες, ωστόσο οι τελευταίοι ζήτησαν να συναντηθούν και με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Η προγραμματισμένη προπόνηση δεν έγινε, αφού η συζήτηση διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, με την επόμενη επίσημη υποχρέωση της ΑΕΚ να είναι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (εξαρτάται από το ποιος θα προκριθεί, ανάμεσα σε Λαύριο και Προμηθέα που η σειρά τους οδηγήθηκε σε 5ο παιχνίδι, το βράδυ του Σαββάτου).

Θυμίζουμε ότι με την αλλαγή του κανονισμού που έγινε μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, πλέον αν μια ομάδα δεν κατέβει σε ένα ματς και όχι δύο όπως παλαιότερα, υποβιβάζεται αυτόματα στην Α2.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X