Η Ιρλανδία πληρώνει στο 4.80!

Η Ιρλανδία πληρώνει στο 4.80!

Το Stoiximaview έχει βρει ευκαιρίες στην Ιρλανία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές ευκαιρίες από το Stoiximaview από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.

Ντροχέντα-Ντέρι (21.45): Οριακό παιχνίδι στο Game Park. Το περιμέναμε ντερμπάκι παράμονής, ωστόσο, ο ενθουσιασμός που υπάρχει και στις δύο πλευρές δίνει κομβικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Αντικειμενικά, αν υπάρξει νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει το τρίποντο για να αναπροσαρμόσει τους στόχους του. Για την Ντροχέντα μιλάμε για τεράστια υπόθεση! Επέστρεψε στην κατηγορία… θυμωμένη και βρίσκεται στο κατώφλι των ευρωπαϊκών θέσεων. Είναι εντυπωσιακή στα τελευταία παιχνίδια και καταφέρνει να συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο με αποτελεσματικότητα. Κάπως έτσι έχει πάρει τέσσερα σερί τρίποντα με συντελεστή (15-3)!

Ντροχέντα-Ντέρι (21.45): Η Ντέρι κινείται πιο κοντά στα νερά της, αφού ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει. Το καλό είναι πως έχει αποσπαστεί από τις δύο τελευταίες θέσεις (+7), ωστόσο, έχει δρόμο μπροστά της για να πει πως μπορεί να χαλαρώσει. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της είναι περισσότερο ομάδα που παίζει για το αποτέλεσμα και συχνά προσπαθεί να σκοτώσει τον ρυθμό των παιχνιδιών της. Αυτό την εξυπηρετεί τρομερά εκτός έδρας όπου είναι αήττητη και με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς. Στην έδρα της Ντροχέντα θα έχει δύσκολο έργο, αφού για ακόμη μια φορά θα πρέπει να ανταποκριθεί σε συνθήκες βομβαρδισμού. Αν δεν αλλάξει προσέγγιση, γιατί σιγά-σιγά την παίρνουν χαμπάρι, δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί ο άσσος στο εξαιρετικό 2.40.

Σεντ Πάτρικς-Ντάνταλκ (21.45): Τα δεδομένα για τα φαβορί που θα διεκδικούσαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν αλλάξει. Λέγαμε νωρίτερα για την Ντροχέντα που δεν την περιμέναμε να μπει στο κόλπο. Από την άλλη περιμέναμε την Ντάνταλκ να είναι κοντά στην πρώτη τριάδα, αλλά το κάκιστο ξεκίνημά της ενδέχεται να την βάλει σε ύπουλα μονοπάτια. Έρχεται από το βαρύ 5-1 κόντρα στη Μποέμιανς που την κράτησε στο +7 από την παραμονή, αλλά και από το -11 από την 3η θέση, που αποτελεί και στόχο! Έχει ράλλυ μπροστά της όμως η άμυνά της αποτελεί μαύρη τρύπα. Έχει κρατήσει το “μηδέν” μόλις σε ένα ματς και σε όλα τα υπόλοιπα δέχεται σταθερά γκολ με αποτέλεσμα να έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα μέχρι στιγμής.

Σεντ Πάτρικς-Ντάνταλκ (21.45): Η Σεντ Πάτρικς μας τα μπερδεύει. Στην έδρα της είναι με πέντε νίκες σε έξι ματς, εκτός όμως τα κάνει θάλασσα και δεν μπορεί με τίποτα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Το καλό είναι πως είναι στην 3η θέση και ακόμη έχει επαφή με την κορυφή. Το μεγάλο ζήτημα είναι τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που είναι του χεριού της να τα παίρνει. Η Ντάνταλκ έχει ποιοτικό ρόστερ και υπό κανονικές συνθήκες θα περιμέναμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Έτσι και με την κάψα των φιλοξενούμενων για ένα αποτέλεσμα που θα… γυρίσει το χαρτί κάνουμε στροφή στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το GG & Over 2.5 στο τσιμπημένο 2.40.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X