ΑΕΚ: Ο Μπιζότ στο στόχαστρο για το τέρμα!

ΑΕΚ: Ο Μπιζότ στο στόχαστρο για το τέρμα!
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της Αλκμάαρ, Μάρκο Μπιζότ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό στη διαδικασία εύρεσης τερματοφύλακα.

Στόχος της είναι ο βασικός γκολκίπερ της Άλκμααρ, Μάρκο Μπιζότ. Σύμφωνα με το SPORT24, έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά το οικονομικό αντάλλαγμα που ζητεί η ομάδα στην οποία ανήκει, είναι αρκετά υψηλό, χωρίς πάντως να έχει αποσαφηνιστεί το ακριβές ποσό.

Όπως και με την περίπτωση του Μίχαελ Βέριπς που τελικά δεν προχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο, έτσι και τώρα η Ένωση στοχεύει στην ολλανδική σχολή τερματοφυλάκων, καθώς τέτοια είναι και η εισήγηση του προπονητή των γκολκίπερ της Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, εφόσον βέβαια αποδειχθεί ότι υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για να υπάρξει deal με κάποιον keeper από τη συγκεκριμένη χώρα.

Το συμβόλαιο του Μπιζότ και οι οικονομικές δυσκολίες

Ο Μπιζότ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Άλκμααρ έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έγινε για πρώτη φορά διεθνής με την Εθνική ομάδα των ανδρών -κι ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ολλανδίας- αγωνιζόμενος στο φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Στην πατρίδα του λένε ότι έκλεισε ο κύκλος του στο συγκεκριμένο σύλλογο κι ότι γενικά είχε μια μέτρια σεζόν, γεγονός που το κόστισε τελικά μια θέση στην προεπιλογή των Οράνιε για το Euro.

Δεν παύει ωστόσο να είναι μια περίπτωση από υψηλό ράφι για την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για τερματοφύλακα με σταθερή παρουσία σε Ολλανδία (Χρόνινχεν, Άλκμααρ) και Βέλγιο (Γκενκ) έχοντας συνολικά κοντά στους 300 αγώνες σε επίπεδο Α’ κατηγορίας. Πρόκειται για γκολκίπερ ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του Άγιαξ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X