Λέμος: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, θα τα δώσουμε όλα στους τελικούς»

Λέμος: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, θα τα δώσουμε όλα στους τελικούς»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάτρικ Λέμος, εκ των πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα (28/5) η χαντμπολική ΑΕΚ, με την «Ένωση» να αντιμετωπίζει στη Χαλκίδα την σουηδική Ίσταντς, για τον πρώτο τελικό του EHF Cup. Μάλιστα, οι δυο ομάδες θα δώσουν την Κυριακή (30/5) και τον δεύτερο τελικό στο Κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».

Ο Πάτρικ Λέμος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς για τους «κιτρινόμαυρους», μίλησε στο sport-fm.gr για τις διπλές αναμετρήσεις που θα κρίνουν τον νικητή, αναφέροντας πως το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια είναι απόλυτο προετοιμασμένο και θα τα δώσει όλα για την κούπα.

Επίσης αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του, την μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ, την ζωή στην Ελλάδα, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάτρικ Λέμος :

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τους τελικούς του EHF Cup: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν ένας από τους στόχους μας τη φετινή σεζόν. Πραγματικά το αξίζαμε γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό. Είμαστε πανέτοιμοι για τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, τους τελικούς του EHF Cup. Είναι κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκούς τελικούς και θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο».

Για τις απουσίες των Μόγια, Πλάθα, Ουγκάλδε: «Μετά τον τραυματισμό του Μόγια, πρέπει να παίξουμε εκτός από τους εαυτούς μας και για εκείνον. Είναι δύσκολο να χάνεις έναν τόσο σημαντικό παίκτη αλλά κοιτάμε μπροστά. Φυσικά αν δεν ήταν εκτός οι Πλάθα και Ουγκάλδε, η ομάδα θα ήταν ακόμα καλύτερη και πιο δυνατή, ωστόσο τα παιχνίδια κρίνονται όχι από τα ονόματα αλλά από την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο».

Για μετακίνηση από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ και τη ζωή στην Ελλάδα: «Ήμουν χαρούμενος και πέρασα δύο εκπληκτικά χρόνια στον Ολυμπιακό. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν, πλέον βρίσκομαι στην ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτό το σύνολο, που έχει τα πλάνα όχι μόνο για να είναι το καλύτερο στην Ελλάδα αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Η ζωή εδώ είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τη Βραζιλία αλλά το έχω συνηθίσει και μου αρέσει. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και μετά θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου».

Για τους φίλους της «Ένωσης»: «Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να βρίσκονται στο γήπεδο για να μας στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, μας στέλνουν καθημερινά απίστευτα θετική ενέργεια για να πετύχουμε. Πραγματικά θα παλέψουμε και για αυτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X