H Nike απέσυρε την χορηγία της στον Νεϊμάρ μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση

H Nike απέσυρε την χορηγία της στον Νεϊμάρ μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διακοπή της συνεργασίας που είχε με τον Νεϊμάρ προχώρησε η εταιρία αθλητικών ειδών Nike.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, αφορμή της διακοπής της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει να κάνει με μία υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, σε υπάλληλο της εταιρίας.

Το εν λόγω δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα, σχετικά με το εν λόγω περιστατικό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη επίθεση συνέβη το 2016. Η εργαζόμενη στην καταγγελία της αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο Νεϊμάρ προσπάθησε να την εξαναγκάσει να συνευρεθεί μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η υπάλληλος αποκάλυψε το περιστατικό, δύο χρόνια αργότερα, στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που διοργάνωσε η Nike , το οποίο είχε να κάνει με την δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας. Η ίδια ζήτησε αρχικά να μην πάρει έκταση το θέμα, όμως ένα χρόνο αργότερα συναίνεσε στο να διεξαχθούν έρευνες.

Η NIKE από την πλευρά της ξεκίνησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, καταγράφοντας την σχετική μαρτυρία της υπαλλήλου της, ενώ στην συνέχεια ζήτησε από τον Νεϊμάρ και την δική του εκδοχή σχετικά με το περιστατικό.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά και να συνεργαστεί με την εταιρία αθλητικών ειδών, για την συγκεκριμένη υπόθεση. Η άρνηση του αυτή είχε σαν αποτέλεσμα, η Nike να προχωρήσει στην διακοπή της συνεργασίας μαζί του, ενώ αυτός με την σειρά του βρήκε νέο χορηγό, ενώ σε δήλωσή της η πλευρά του παίκτη κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X