Παρί Σεν Ζερμέν: Στο στόχαστρο της ο Ερνάντες

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο στόχαστρο της ο Ερνάντες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπροστά τον σχεδιασμό της, για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει να βάζει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας έχουν ξεκινήσει να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικούς τους στόχους για την νέα χρονιά. Μια τέτοια περίπτωση φέρεται να είναι αυτή του Τεό Ερνάντες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ, οι Παριζιάνοι έκαναν κρούση πρόσφατα στη Μίλαν, για την απόκτηση του, ωστόσο αυτή τη στιγμή μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός αγωνίζεται με την φανέλα των «ροσονέρι», από το 2019 και το συμβόλαιο του φτάνει στο τέλος τον Ιούνιο του 2024. Ο ίδιος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του Στέφανο Πιόλι, καθώς μετρά 8 γκολ και 8 ασίστ σε 45 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας δεν προέκυψε τώρα, αλλά εδώ και έναν χρόνο, με τον 23χρονο να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί, ο ίδιος όμως θέλει να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας του Μιλάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X