Κόντε: Το συγκινητικό αντίο του στην Ιντερ

Εξαλλος ο Κόντε: «Βιδάλ, παίξε και γ@@σου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το συγκινητικό αντίο του Αντόνιο Κόντε στην Ιντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Κόντε είπε το δικό του αντίο στην Ιντερ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ αποτελεί ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος οδήγησε τους Ιταλούς πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και έτσι ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να πει το δικό του αντίο στους «νερατζούρι», ευχαριστώντας παίκτες, προπονητές και διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Τι εκπληκτικό ταξίδι αυτά τα δυο χρόνια! Κάθε μέρα μεγαλώναμε περισσότερο, με περισσότερη δύναμη, αποφασιστικότητα, θέληση και θυσίες, καταφέρνοντας να σπάσουμε τη λογική της μετριότητας. Χωρίς δικαιολογίες, χωρίς άλλοθι, αλλά με δουλειά και αφoσίωση. Ολα αυτά σε συνδυασμό με σεβασμό και προπόνηση.

Ξαναφέραμε το πρωτάθλημα στην Ίντερ έπειτα από 11 χρόνια, αλλά πάνω απ ‘όλα, ξαναφέραμε την Ίντερ στη θέση που της αξίζει για την ιστορία και την παράδοσή της. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όποιον βοήθησε για να το κάνουμε πράξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το τιμ, τον πρόεδρο, τη διοίκηση και όλοι τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας υποστήριξαν αυτά τα δύο χρόνια. Θα ήθελα να πω στους οπαδούς της Ιντερ ότι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους λόγω της πανδημίας, αισθανόμαστε πάντα την υποστήριξη και την αγάπη τους.

Πάντα θα παίρνω μαζί μου την εικόνα του τίτλου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X