Πανελλήνιος Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών: Ειρωνείες για Λουτσέσκου, ΑΕΚ και Κυριάκο!

Πανελλήνιος Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών: Ειρωνείες για Λουτσέσκου, ΑΕΚ και Κυριάκο!
Photo Credits: INTIME

Σκληρή ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την απόλυση Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Πάμπλο Γκαρσία απομακρύνθηκε.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς και ο Πανελλήνιος Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «πλήρη έλλειψη ανθρώπων ικανών να διοικούν και, κυρίως να προστατεύουν τις αξίες τα οράματα και τα τοτέμ του συλλόγου».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τη φυγή Γκαρσία και την επιστροφή Λουτσέτσκου

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κοντά μια δεκαετία από την ανάληψη των ηνίων του Συλλόγου από την οικογένεια, η πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, σταθερά ολισθαίνει σε ακραίες αντιφατικότητες και παραδοξολογίες. Είναι πράγματα που όσο και να πραγματοποιείται μαζική προσπάθεια στρέβλωσης και δικαιολόγησης των αδικαιολογήτων από τους κατευθυντήριους κόλακες που όταν κατουράνε οι ηγεμόνες, με ευχαρίστηση ανοίγουν το στόμα να καταπιούνε, για να τους αφήνουν να πιτσιλίζουν στην αυλή, δεν βγάζουν κανένα νόημα , αποτυπώνοντας τον αχταρμά των γραφείων της ΠΑΕ και την πλήρη έλλειψη ανθρώπων ικανών να διοικούν και, κυρίως να προστατεύουν τις αξίες, τα οράματα και τα τοτέμ του Συλλόγου.

Είναι παντελώς περιττό να αναφέρουμε τι αποτελεί και θα αποτελεί για μας εσαεί το παιδί του Αρτίγας, όπως περιττό προφανώς είναι ότι πήρε μια ομάδα σμπαράλια, παντελώς ελλειμματική σε αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια και της μετέδωσε πυγμή και πίστη στον στόχο, όσο και να στερούνταν η ίδια ταλέντου, όσο και να μην υπήρχε ψιχίο ενίσχυσης δικής του επιλογής.

Προφανώς δεν μας πέφτει λόγος ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και προφανώς δεν μπορούμε ως οπαδοί (μολονότι γίνεται πιο επιτυχημένα από τα κριτήρια επιλογής της παε, αποδεδειγμένα) να προκρίνουμε ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση, άλλωστε άλλους πληρώνει γι’ αυτό η παε, μας πέφτει όμως απόλυτος λόγος ο τρόπος της επιλογής και ο λόγος πίσω από αυτήν.

Δύο μέρες μετά την πανηγυρική κατατρόπωση των Καμπαρέ Μουλέ(ν) Ρουζ που τρώγανε σουβλάκια στην Καλλιθέα (εκεί που έτρεχαν οι αρχινονοί τους πριν κάτι χρόνια που τόλμησαν να βγούνε σε δρόμο που περπατούσαν ΠΑΟΚσάκια), η παε με οργίλη αντίδραση διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα προπονητή, την ίδια στιγμή που ο υπεύθυνος επικοινωνίας (αποτυχημένος) υποψήφιος βουλευτής, διαρρέει φωτογραφίες που τον δείχνουν τη στιγμή υπογραφής συμβολαίου του νέου παλιού προπονητή. Έλα μου όμως που η μανέστρα χάλασε γιατί ο Ινδιάνος το σήκωσε το Κύπελλο και πώς θα τους το πούμε τώρα των Ιθαγενών πως ήδη ψωνίσαμε άλλον, δηλαδή τον πρώην που δεν θέλαμε ούτε να ακούμε γι αυτόν….

Αρχές Ιούνιου 2019, ο νέος παλιός προπονητής που επίλεξε χθες ο Σαββίδης (δήθεν) αίφνης, εγκαταλείπει το καράβι επικαλούμενους σκοτεινούς, στα όρια της συνωμοσίας λόγους φυγής, παρατώντας έναν οργανισμό νταμπλούχο Ελλάδος, με δικό του αποκλειστικά σχηματισμό και ιδέες, με δυσβάσταχτα στα όρια της παράνοιας συμβόλαια, με ποδοσφαιριστές που τσεπώνουν 800 και μετά παρατάνε το άθλημα, με κλειστά τριετή σε ποδοσφαιριστές που πατάνε τα 33, με έναν οικονομικό βραχνά που εξουθένωσε τον σύλλογο και τον έριξε στη μετριότητα. Απότοκο του σας φτύνω , δεν βρέχει, για το οποίο μιλούσε με τις ώρες και ο λαλίστατος μπαμπάς του, είναι δύο χρονιές στα όρια της κατάθλιψης αφού ο Σύλλογος κινδυνεύει με αποκλεισμούς λόγω ffp, που ο νέος παλιός, αν όχι επιβράβευε και προκάλεσε, τουλάχιστον συναίνεσε, αφού πρώτα φρόντισε εγκαταλείποντας, να αποψιλώσει ληστρικά όλο το τμήμα, παίρνοντας μαζί του φροντιστές, γυμναστές, βοηθούς προπονητών – ευτυχώς δεν έκλεψε και το χορτάρι.

Χθες επικοινωνείται στον κόσμο ότι ο Γκαρσία καρατομείται γτ δεν είναι πεπειραμένος προπονητής και όλοι περιμένουμε, παρότι ως εξέλιξη συναισθηματικά μας λυπεί, τουλάχιστον έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό να αναλάβει και να χτίσει την επόμενη μέρα. Αντ’ αυτού, παρατηρούμε άρθρα επί άρθρων για τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ, ξεχνώντας βέβαια όλα τα παραπάνω, ξεχνώντας παράλληλα ότι μια βδομάδα πριν, ο ευεργέτης μιλούσε με τους χάρτινους για δουλειά. Τελικά λοιπόν, ο ευεργέτης που δεν έδωσε υπεραξία σε κανέναν ποδοσφαιριστή στο διάστημα που είχε την τιμή να κοουτσάρει τον μεγαλύτερο σύλλογο από τον οποίο πέρασε στη ζωή του πριν το σαφάρι στις καμήλες, παρόλο το ξέπλυμα που του γίνεται, μόνος του μαρτυράει ότι τον Ιούνιο του ’19 έφυγε καθαρά για τα (περισσότερα) φράγκα και για τπτ παραπάνω.

Τονίζουμε στον μεγαλομέτοχο της παε, ότι μπροστάρης του στην ελλάδα, δεν είναι κανένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, ούτε οι σαλιάρηδες ουρολάγνοι, όπως αναφέρονται παραπάνω, γιατί αν ήταν όντως αυτοί, η γνωστή πρεσβεία του προτεκτοράτου θα τον είχε ήδη φύγει. Μπροστάρηδες είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η δύναμη που τρέχει μέσα τους, καλό θα ήταν λοιπόν να μην προσβάλλονται ιερά πρόσωπα του Συλλόγου με υποβιβασμούς στις δεύτερες ομάδες έναντι του ανθρώπου που επιλέχθηκε από τις γλίτσες με τα πλούσια μαλιά και τα ζελεδάκια και μας έκανε για δύο ολόκληρα χρόνια, από οπαδούς, λογιστές, για να μπαλατζάρει το ισοζύγιο….

Π.Α.Ο.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ……»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X