Βούρος: «Το όραμα του προέδρου και το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων υλοποιείται με τη συμβολή της Περιφέρειας»

Βούρος: «Το όραμα του προέδρου και το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων υλοποιείται με τη συμβολή της Περιφέρειας»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Γιάννης Βούρος μετά την επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Βούρος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μαζί με κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου, βρέθηκε στο Ναό της ΑΕΚ και έκανε τις εξής δηλώσεις.

«Θεωρώ σπουδαίο ότι το όραμα του προέδρου, ο στόχος και το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων υλοποιείται ουσιαστικά με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και όλων των τεχνικών επιτελείων των υπηρεσιών. Θεωρώ σπουδαίο επίσης, ότι όλοι αυτοί οι στόχοι υλοποιούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, που ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι σε τέτοιας κλίμακας μεγάλα έργα το σκουριασμένο γραφειοκρατικό γρανάζι των υπηρεσιών συνήθως καθυστερεί την υλοποίησή τους. Επομένως, αυτό το τρίπτυχο της ΠΑΕ, του κου Μελισσανίδη, της Περιφέρειας και του Δήμου μέσα σε ένα διάστημα των επόμενων 9 – 10 μηνών γίνεται πραγματικότητα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X