Ο Λουτσέσκου για το ντου του Σαββίδη με όπλο: «Eτσι χάσαμε τον τίτλο το 2018!» (VIDEO)

Τέλος στα αστεία περί... Photoshop βάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γύρισε στον ΠΑΟΚ και θυμήθηκε πάλι το ντέρμπι με την ΑΕΚ το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή στη χώρα του.

Και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την μπούκα το Σαββίδη το 2018 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι που ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ντου στο γήπεδο με όπλο και μπράβους.

Για εκείνη τη… μαύρη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου προσπάθησε για 1000στή φορά να δικαιολογήσει το ντου του Σαββίδη με το όπλο και τις αποτροπιαστικές εικόνες που ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη.


Οι δηλώσεις Λουτσέσκου

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντου του Σαββίδη με το όπλο: «Υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω απ’ αυτό. Ο Σαββίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ και επένδυσε πολλά χρήματα, ανέβασε την ομάδα, το κίνητρο, την επιθυμία, το όνειρο. Ήθελε να δει την ομάδα στην πρώτη θέση. Ήμασταν πρώτοι και περιμέναμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά ένας οπαδός μας έριξε αντικείμενο στο στήθος του προπονητή του Ολυμπιακού και χάσαμε το παιχνίδι

Μετά από δύο εβδομάδας παίζαμε με την ΑΕΚ και πάλι στην έδρα μας. Είχαμε την ευκαιρία με νίκη να πάμε πρώτοι και είχαμε ακόμα πέντε αγώνες μπροστά μας. Σημειώνοντας γκολ στο 90′ νομίζαμε πως θα κερδίσουμε, αφού το γκολ επικυρώθηκε από τον διαιτητή. Αλλά μετά από πέντε λεπτά διαμαρτυρίας της ΑΕΚ ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του.

Ο Σαββίδης μπήκε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Ναι μπορούμε να μιλήσουμε για το όπλο που είχε πάνω του. Αλλά είναι κάτι που του είχε επιτρέψει η κυβέρνηση, να μεταφέρει το όπλο οπουδήποτε, ακόμα και έξω από τον διάδρομο του αεροδρομίου. Δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη ιστορία γύρω απ’ αυτό και σίγουρα αυτό μας επηρέασε και χάσαμε τον τίτλο».


EXCLUSIV | “Presiuni mari si sedinte pe care le-am considerat nedrepte!” Lucescu a vorbit despre relatia sa cu patronul lui PAOK pe www.sport.ro

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X