Ο Νάνου στη λίστα της ΑΕΚ για δεξί μπακ!

Αυτός είναι ο Νάνου που κοιτάει η ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Νάνου της Πόρτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Νάνου ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gazzetta, η Ενωση εξετάζει τον Νάνου (Εουλάνιο Άντζελο Σιπέλα Γκόμες το πλήρες όνομα) για τη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού.

Ο 27χρονος Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου αγωνίζεται στην Πόρτο και φέτος μέτρησε 21 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλα.

Η ΑΕΚ σε αυτή τη θέση έχει διαθέσιμους τους Μιχάλη Μπακάκη και Όλεγκ Νταντσένκο και από την άλλη θεωρείται δεδομένο ότι ο Βεντάντ Ραντόνια θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για να αποκτήσει εμπειρίες και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δείτε το γκολ του στο 3.07


Ποιος είναι Νάνου

Ο στόχος της ΑΕΚ μετακόμισε τον Οκτώβριο του ’20 στην Πόρτο από την Μαρίτιμο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το Ιούνιο του ’25.

Στο παρελθόν, εκτός από την Μαρίτιμο έχει αγωνιστεί και στην Μπέιρα Μαρ, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Γουινέα-Μπισάου, μετρώντας 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

Συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, έχει 3 γκολ και 7 ασίστ σε 64 συμμετοχές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X