Η ΑΕΚ πάει στο Πήλιο πριν την Ολλανδία-Στις 16 Ιουνίου η πρώτη!

Η ΑΕΚ πάει στο Πήλιο πριν την Ολλανδία-Στις 16 Ιουνίου η πρώτη!
Photo Credits: INTIME

Δύο ξεχωριστά στάδια προετοιμασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό ζήτησε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ήδη ο νέος προπονητής της Ενωσης, μαζί με το επιτελείο τους και τους ιθύνοντες της ΠΑΕ… τρέχουν για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλόγεβιτς από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε είναι να γίνει ένα ξεχωριστό στάδιο προετοιμασίας στην Ελλάδα, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό, εκεί όπου θα γίνει το βασικό… χτίσιμο, για να κάνει μια πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ. Και πολύ πιθανό αυτό να γίνει στο Πήλιο.

Μάλιστα, στο… τραπέζι έχουν πέσει και ημερομηνίες για την «πρώτη» συγκέντρωση στα Σπάτα και μετέπειτα για το πλάνο της προετοιμασίας.

Πλάνο και ημερομηνίες για την προετοιμασία της ΑΕΚ

Ο Μιλόγεβιτς έχει ζητήσει την Κυριακή 13 Ιουνίου να επιστρέψουν όλοι παίκτες στην Αθήνα και Δευτέρα- Τρίτη (14 και 15 Ιουνίου) να γίνουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Στις 16 Ιουνίου να γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς και την επόμενη μέρα (17 Ιουνίου) μέχρι τις 25 η προετοιμασία στο Πήλιο. Ωστόσο, αυτό αναμένεται να «κλειδώσει» τα επόμενα 24ωρα.

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 9 Ιουλίου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία με τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά που απομένει να ανακοινωθούν σύντομα.

Στις 15 Ιουλίου θα γίνει η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ -πολύ πιθανό- στην Αθήνα και στις 22 Ιουλίου είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της Ενωσης για το Conference League.

Αυτό είναι το πλαίσιο της προετοιμασίας αλλά θα υπάρξει εκ νέου συνεργασία του προπονητή εντός της ημέρας για να καθοριστούν όλες οι τελικές λεπτομέρειες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X