Πάμε στοίχημα με Νορβηγία

Πάμε στοίχημα με Νορβηγία

Δυάδα του Stoiximaview από τη Νορβηγία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιλογές λιγοστεύουν αφού τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έφτασαν στο τέλος τους. Η Νορβηγία όμως παίζει και το Stoiximaview προτείνει…

Βίκινγκ-Μιοντάλεν (19.00): Τα έφερε στα… μέτρα της και πάλι τα πράγματα η Βίκινγκ και μετά τις κολλητές ήττες με Ρόσενμποργκ (5-0) και Τρόμσο (0-1) επέστρεψε στα τρίποντα. Με καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη 3-1 στην έδρα της Λίλεστρομ και πάνω απ’ όλα ξαναπήρε ψυχολογία σε ένα σημείο της σεζόν όπου η ομάδα προσπαθεί να αποδείξει πως στοχεύει ψηλά.

Βίκινγκ-Μιοντάλεν (19.00): Από την άλλη πλευρά η Μιοντάλεν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά. Μπορεί να έχει δώσει μόλις δύο ματς, ωστόσο, έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Μπορεί το “Χ” λοιπόν κόντρα στη Βαλερένγκ να την κάνει να νιώθει και αδικημένη, ωστόσο, το ξεκίνημα της ομάδας τους αφήνει όλους ευχαριστημένους. Στο Στάβανγκερ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Για τη Μιοντάλεν είναι το πρώτο μεγάλο τεστ. Αντίστοιχα, η Βίκινγκ θέλει να περάσει το εμπόδιο μιας ομάδας που κανονικά θα έπρεπε να είναι του χεριού της. Η λογική λέει πως μπορεί να τα καταφέρει και να επιβεβαιώσει τον άσσο στο οριακό 1.77.

Σάρπσμποργκ-Κρίστιανσουντ (19.00): Προβληματικό είναι το ξεκίνημα της Σάρπσμποργκ. Σε μια χρονιά που η Ευρώπη είναι βασικό στόχος, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γράψει νίκη σίγουρα προβληματίζει. Ναι, έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, από την άλλη όμως η πίεση για θετικά αποτελέσματα μεγαλώνει. Η έδρα της παραδοσιακά αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη, πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να την αξιοποιήσει παρότι αποδίδει ελαφρώς καλύτερα.

Σάρπσμποργκ-Κρίστιανσουντ (19.00): Η Κρίστιανσουντ βρίσκεται σε ακόμη μια χρονιά όπου η άγνοια κινδύνου που την διακρίνει δείχνει να της βγαίνει σε καλό. Έρχεται από δύο κολλητά τρίποντα και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα αφού έσβησε τις εντός προγράμματος ήττες στο ξεκίνημα κόντρα σε Μόλντε και Μπόντο. Πάντως οι αδυναμίες της στα μετόπισθεν είναι δεδομένες, ενώ η χαλαρότητα που την διακρίνει ίσως αποτελέσει το σημείο κλειδί για την Σάρπσμποργκ που θέλει με μανία το πρώτο της τρίποντο. Πάμε στοίχημα και εδώ με τον άσσο στο τσιμπημένο 2.15.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X