«Εχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς -Αναμένεται η λύση με την ΑΕΚ»

«Εχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα ο Κρίστιτσιτς -Αναμένεται η λύση με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από τη Σερβία για την ΑΕΚ, τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και τον Ερυθρό Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη σιγουριά συνεχίζει να υπάρχει στη Σερβία σχετικά με την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στον Ερυθρός Αστέρα.

Εδώ και ημέρες υπάρχουν επαφές της ΑΕΚ με την πλευρά του Σέρβου μέσου, προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα αποχώρησής του απ’ την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, κάτι που όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr θέλει πολύ ο ίδιος. Την επιστροφή στην πατρίδα του.

Στη Σερβία και το «atvbl» έγραψαν την Πέμπτη με σιγουριά πως ο Ερυθρός Αστέρας θα δεχθεί την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς, με την ομάδα από το Βελιγράδι να περιμένει τον παίκτη να τα βρει με την ΑΕΚ και να μείνει ελεύθερος.

«Ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει τον Σέρβο θρύλο, Αλεξάντερ Κολάροφ και τον πρώην ερυθρόλευκο, Νέναντ Κρίστιτσιτς να επιστρέψει», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα που προσθέτει: «Ο Κρίστιτσιτς περιμένει τον μέσο να τερματίσει το συμβόλαιό του με τον ΑΕΚ και δεν αναμένεται ο Ερυθρός Αστέρας να πληρώσει για να τον αποκτήσει, αλλά να μείνει ελεύθερος χωρίς αποζημίωση», ενώ στο τέλος τονίζεται πως στόχος της ομάδας είναι και ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X