Φαβορί ο Μαξ Αλέγκρι για τον πάγκο της Ρεάλ

Φαβορί ο Μαξ Αλέγκρι για τον πάγκο της Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι το μεγάλο φαβορί για την θέση του προπονητή στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την απόφαση του Ζιντάν να αποχωρήσει από την «Βασίλισσα». Οι Ισπανοί περιμένουν ανακοίνωση στις επόμενες ώρες.

Η Ρεάλ ψάχνει για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Μαξ Αλέγκρι να είναι το απόλυτο φαβορί, ο «εκλεκτός» του προέδρου της Φλορεντίνο Πέρεθ. Μάλιστα όπως αναφέρει η «AS», Ρεάλ και Αλέγκρι έχουν μιλήσω εδώ και αρκετό καιρό, με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει. Γι’ αυτό άλλωστε και απέρριψε πρόταση της Τότεναμ.

Μέχρι στιγμής ο Αλέγκρι δεν έχει δεχθεί πρόταση από την Γιουβέντους, ενώ στο «παιχνίδι» σύμφωνα με τους Ιταλούς μπήκε και η Ίντερ μετά την αποχώρηση Κόντε. Αλλά η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ανακοίνωση της συμφωνίας μέσα στις επόμενες ώρες.

Στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» άλλοι υποψήφιοι είναι ο Ραούλ, ο Γιοακίμ Λεβ αλλά και ο Αντόνιο Κόντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X