Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ!
Photo Credits: INTIME

Τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη ομάδα.

Το «διαζύγιο» με τον Χιμένεθ ήταν μία ειλημμένη απόφαση, καθώς όπως διαβάσατε από χθες στο enwsi.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση μαζί του όπου και του είχε μεταφέρει την απόφαση της ομάδας να μην συνεχίσει μαζί του.

Πλέον αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του Χιμένεθ, ο οποίος θα είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Τα τυπικά με τον Σέρβο θα ολοκληρωθούν σήμερα, ενώ όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον ευχαριστεί εγκάρδια για την προσφορά του στην ομάδα μας και σε αυτή την τέταρτη θητεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο και ολοκλήρωσε τη σεζόν με την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa Conference League.

Με 175 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2011 και του πρωταθλήματος του 2018, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, ο Μανόλο Χιμένεθ, τρίτος προπονητής της ΑΕΚ σε αριθμό νικών στην Α’ Εθνική, θα κατέχει για πάντα περίοπτη θέση στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία και στις καρδιές των φιλάθλων μας.

Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σε ευχαριστεί για όλα και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σου καριέρας.

Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X