Οι προυποθέσεις για την pre league Ανδρών

Η ΑΕΚ έχει προθεσμία μέχρι τις 31 Μαϊου να δηλώσει συμμετοχή

Η ΕΟΠΕ έκανε γνωστή την προκήρυξη του πρωταθλήματος της preleague ανδρών η οποία θα ισχύσει από τηνέα περίοδο σε περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή οι 12 ομάδες.

Η προκήρυξη αναφέρει: Η κατηγορία θα δημιουργηθεί υπό την απαραίτητη προυπόθεση οτι σε αυτήν θα δηλώσουν συμμετοχή οι δώδεκα ομάδες που απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με την τελική κατάταξη των ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών 2016-2017 και σε περίπτωση άρνησης οι επιλαχούσες ομάδες της κατάταξης αυτής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: ΑΕΚ, ΓΣ. Απόλλων, ΑΠΣ Κύζικος, ΑΜΣ Νέστωρ, ΑΕΠ Ολυμπίας, ΑΟ Ορεστιάδας, ΟΦΗ, ΑΟ Παλλήνη, ΕΑ Πατρών, Πήγασος Πολίχνης, Ροδίων Άθλησης, ΑΟ Σερρών.

Επιλαχούσες ομάδες είναι οι: ΑΣ Ελπίς, ΧΑΝΘ, ΑΣ Μακεδονικός, ΑΣ Άρης.

Οι έχουσες δικαίωμα συμμετοχής καθώς και οι επιλαχούσες θα πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία το αργότερα μέχρι την Τετάρτη 31/5/2017. Επίσης μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει να στείλουν την προβλεπόμενη στην ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος της preleague 2017-2018 δήλωση συμμετοχής η οποία θα εκδοθεί αμέσως μετά την έκδοση της παρούσας προκήρυξης. Η παράλειψη αποστολής έστω και μιας εκ των παραπάνω δηλώσεων συνιστά άρνηση συμμετοχής στην preleague.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *