Ντέμης: Ένας… killer για την σκεπαστή!

Λίγο το «11» του Αραούχο, λίγο οι δηλώσεις που έκανε για τον Αργεντινό και περισσότερο για την πετυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Ντέμης (ένας είναι…) βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο! Το G – Weekend Journal γυρίζει τον χρόνο πίσω και… ακολουθεί τα βήματα του «Ντεμίνιο» μέσα σε 15 κλικ αιώνιας «κιτρινόμαυρης» αγάπης

ΑΕΚ – Ντέμης, Ντέμης – ΑΕΚ ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες που είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποτέ στα ελληνικά γήπεδα. Ο Ντέμης Νικολαϊδης αγαπήθηκε όσο κανένας από την κιτρινόμαυρη εξέδρα.

Έγραψε το όνομα του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και η σχέση που έχτισε με τους οπαδούς της ΑΕΚ μόνο ως μοναδική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η θέση του, η αποτελεσματικότητα του, το πάθος του και οι πανηγυρισμοί του έχουν μείνει στην καρδιά και την μνήμη κάθε οπαδού της «Βασίλισσας». Έμεινε στην ΑΕΚ επτά χρόνια και η… αρρώστια του για την ομάδα που ανδρώθηκε και έγραψε ιστορία δεν έχει ακόμα περάσει και μάλλον δεν θα περάσει ποτέ.

Με τον «Δικέφαλο» στο μπράτσο, περασμένο στον λαιμό και πανηγυρισμούς παρέα με τους οπαδούς στην «Σκεπαστή» οι μνήμες και οι στιγμές είναι αδύνατον να σβήσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *