2003/04: Ξεκίνημα με όνειρα, που έγιναν εφιάλτες (VIDEO + ΦΩΤΟ)

2003/04: Ξεκίνημα με όνειρα, που έγιναν εφιάλτες (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μέρα σαν σήμερα του 2003, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στην Καλλιθέα από την τοπική ομάδα. Η επικράτηση με 3-1 (με γκολ των Λάκη, Ιβιτς και Κατσουράνη), ήρθε απλά να επιβεβαιώσει πως ήταν μια τρελή και αποτυχημένη χρονιά. Μια περίοδος που ξεκίνησε με πολλά όνειρα, την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και με σπουδαίες μεταγραφικές επιτυχίες (Οκκά και Λυμπερόπουλο), αλλά κατέληξε σε καθεστώς πλήρους αναρχίας: διοίκηση που δεν είχε πυγμή, υπηρεσιακός προπονητής (Ντουμιτρέσκου) αφού ο Μπάγεβιτς είχε οδηγηθεί στην έξοδο και μια ομάδα που διαλύθηκε.

Το ξεκίνημα της περιόδου ήταν αρκετά διαφορετικό. Αν και η ΑΕΚ είχε τεράστιο κενό εξουσίας και κινούνταν με υπηρεσιακή διοίκηση των Γρανίτσα, Στάθη, κατάφερε να ενισχύσει το ρόστερ και κυρίως να μην έχει απώλειες. Ετσι, η ΑΕΚ κατάφερε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας σε αγώνες θρίλερ την ελβετική Γκρασχόπερς. Η πορεία στη διοργάνωση βέβαια, δεν είχε καμία σχέση με αυτή της προηγούμενης σεζόν, καθώς η ΑΕΚ γνώρισε βαριές ήττες από Μονακό, Λα Κορούνια και Αϊντχόβεν.

Συν τοις άλλοις, υπήρχε και τεράστιο πρόβλημα από την έλλειψη έδρας. Δίχως τη γκρεμισμένη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ περιπλανήθηκε σε όλη την Αττική. Αρχισε στη Νέα Σμύρνη, αλλά χρησιμοποίησε ως έδρες και τα γήπεδα των Λιοσίων, της Λεωφόρου, της Καλλιθέας, του Ταύρου. Μοιραία, η πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν απογοητευτική. Στις λίγες εξαιρέσεις, η νίκη επί του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη με το γκολ του Λάκη.

dumitrescou-lakis-ντουμιτρεσκου-λακης lakis-λακης bajevic1-μπαγεβιτς katsouranis-κατσουρανης ??????????????????????? ??????????????????????????????? katsouranis1-κατσουρανης georgatos-γεωργατος lyberopoulos1-λυμπεροπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X