Σε απολογία Ξενοδόχοβ, Αντονι

Η ΑΕΛ κάλεσε τους δύο της παίκτες να δώσουν εξηγήσεις για την συμπεριφορά τους στο ματς με τον Παναιτωλικό 

Εξηγήσεις για τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αλλά και μετά στα αποδυτήρια, θα δώσουν οι Ξενοδόχοβ και Φατιόν, καθώς αμφότεροι κλήθηκαν σε απολογία από την διοίκηση της ΑΕΛ. Οπως και ο Μασούρας, που «κατηγορείται» ότι κάνει προπονήσεις με άλλον γυμναστή.  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 
«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τους ποδοσφαιριστές Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Άντονι Φατιόν, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ Παναιτωλικός, στον οποίο συμμετείχαν και σε ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο για την έκβαση του αποτελέσματος, διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν διατάραξη της ηρεμίας των υπολοίπων ποδοσφαιριστών σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Tύπου.
 
2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μασούρα, διότι παρά τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και ενώ αυτό βλάπτει την προπονητική του αγωγή ως μέλος της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεχίζει να κάνει παράλληλες προπονήσεις με τον «αμφιλεγόμενης» αξίας γυμναστή Ι. Πλιάτσικα, με αποτέλεσμα η προπονητική του συμπεριφορά στις τακτικές προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις οποίες και μόνο είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει, είναι συμπεριφορά παλαιμάχου ποδοσφαιριστή».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *