Τελευταία Νέα

Το μήνυμα των οπαδών της Σενκτ Πάουλι για το γήπεδο

Ένα μήνυμα ισχυρό και μάλιστα στα ελληνικά, έστειλαν οι οπαδοί της Σενκτ Πάουλι στον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σήκωσαν πανό που έγραφαν «γήπεδο για τον λαό της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια» και η φωτογραφία αναρτήθηκε και στο επίσημο σαιτ της Original. Άλλωστε πολλές φορές οι οπαδοί της Σενκτ Παόυλι, έχουν στείλει μήνυμα στους αντίστοιχους της Original

5 Σχόλια

 1. ωραίο μου πλυντήριο

  sankt pauli και προφέρεται ζάνκτ πάουλι. φαίνεται πειραγμένη η φώτο, αν είναι πραγματική ας βγάλουν σπυριά οι φασίστες φιλόγαυροι αεκτζήδες.

  • Φίλε και οι φασίστες και αναρχικοί στην Ελλάδα θα βγάλουν σπυριά με το πανό δεδομένου ότι οι οπαδοί της Σεντ Παουλι είναι στην πλειοψηφία αναρχικοί.

   • ωραίο μου πλυντήριο

    Ξέρω τι είναι. Εγώ μιλάω για φασίστες και αναρχικούς ΑΕΚτζήδες, όχι γενικά. Οι πρώτοι ψάχνουν στήριγμα σε γαύρους νοσταλγούς της μεγάλης ιδέας. Οι δεύτεροι βρίσκουν φωνή μέσα από συντρόφους τους.

    • γλωσσομαθής

     Ζαν Φραγκίσκο ή Σαν Φραγκίσκο. Άντε ξερόλα. Μάθε πρώτα αλβανικά και άφησε τα γερμανικά. Ότι βλακεία μπορεί να κατεβάσει ένας φασιστοκομμούνας την γράφει. Βρε σουτ από δω. Άκου Ζαν πάουλι. Όπως λέμε Ζακ ο αντεροβγάλτης, Σαν Πάουλι ειναι ρε άπλυτε!

     • ωραίο μου πλυντήριο

      Η ομάδα είναι γερμανική αμερικανάκι της πλάκας, φασίστα της φάπας. Αλλά τέτοιοι είστε, ναζί και δεν ξέρετε γερμανικά, ελληναράδες και ούτε μια πρόταση με σωστά ελληνικά δεν μπορείτε να συντάξετε. Επίσης δεν ξέρεις και ανάγνωση, σιγά μην έγραψα και ζαν μωρεάς γλωσσομαθητευόμενε στόκε. Ξεστραβώσου εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/ΦΚ_Ζανκτ_Πάουλι
      Άνθρωπος αγράμματος ξύλο στους φασίστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *