Κήρυξη 24ωρης απεργίας στην εφημερίδα «Live Sport»

Απεργία 24 ωρών στην εφημερίδα Live Sport λόγω οφειλομένων ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ. Στήριξη προς τους εργαζομένους και από Πανσερραϊκό στα social media.
Η σχετική ανακοίνωση:
 
Κήρυξη 24ωρης απεργίας στην εφημερίδα «Live Sport»
 
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 
ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «LIVE SPORT», από τις 16.00 της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 16.00 μ.μ. της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου 2017. Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων, των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2017, καθώς να παραβιάζει τις δεσμεύσεις της για αποπληρωμή των οφειλομένων προηγουμένων ετών. Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την καταβολή αμέσως όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων και τη ρητή δέσμευση της εργοδοσίας ότι στο εξής δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας των συναδέλφων.
 
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
 
Εκτός αυτού υπήρξε και ποστάρισμα στήριξης από τον Πανσερραϊκό στα social media:
 
Η ΠΑΕ Πανσερραΐκος στέκεται αλληλέγγυα στην απεργία των δημοσιογράφων και των τεχνικών της Live Sport. Είναι ήδη υπερβολικά αντίξοες οι συνθήκες που κάνουν το επάγγελμα τους οι αθλητικοί δημοσιογράφοι σε αυτή την χώρα…ας μην τις κάνουν μερικοί ακόμα χειρότερες. #σεβασμός_στους_εργαζόμενους_παντού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *