ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Γκαγκάτσης ζήτησε από τον Κομίνη να γράψει ότι ο αγώνας πρέπει να κατοχυρωθεί στον ΠΑΟΚ!

Πάλι καλά που δεν του είπε να γράψει, πρωτάθλημα εμείς ή κανείς

Στο dikisports δημοσιεύθηκε ολόκληρη η κατάθεση του Κομίνη που βάζει και πάλι ταφόπλακα στα όνειρα του ΠΑΟΚ. Η κατάθεση του διεθνή διαιτητή είναι κόλαφος για τους «ασπρόμαυρους» και δικαιώνει για άλλη μια φορά την ΑΕΚ. Ο Κομίνης αναφέρει άλλο ένα τρομερό γεγονός που ξεσκεπάζει τους Θεσσαλονικιείς.

Προχώρησε στην αποκάλυψη  πως ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης του ζήτησε να γράψει στο φύλλο αγώνος ως δήλωση του πως ο αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ!! Πάλι καλά που δεν του ζήτησε να γράψει ότι το πρωτάθλημα πρέπει να πάει στους Θεσσαλονικιείς, τιμής ένεκεν για τον οπλισμένο Ιβάν. Ο διαιτητής φυσικά απάντησε πως κάτι τέτοιο δε μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ο Κομίνης με την κατάθεσή του, βάζει τέλος στα παραμύθια των «ασπρόμαυρων». Ούτε ζήτησε από τις ομάδες να βγουν, ούτε φυσικά θεωρεί υπαίτια της διακοπής την Ένωση. Μοναδικός υπαίτιος ήταν ο ΠΑΟΚ με τον πιστολέρο Ιβάν.

Αναλυτικά η κατάθεση Κομίνη:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Δυνάμει της με αριθ. πρωτ. 114/16.03.2018 έγγραφης παραγγελίας Σας, καλούμε να αποστείλω παρατηρήσεις – διευκρινίσεις: Α) Επί της από 13.03.2018 Ενστασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης, την 11.03.2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και Β) Επί των τιθέμενων στο ως άνω έγγραφό Σας τριών (3) ερωτημάτων.
Α)  Επί της από 13.03.2018 Ενστασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η θέση μου ταυτίζεται με τις επαρκώς αιτιολογημένες και με σαφήνεια διατυπωμένες παρατηρήσεις μου στο από 11.03.2013 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και συμπληρώθηκαν με το από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail). Στο ως άνω Φύλλο Αγώνος αναφέρεται αυτολεξεί:

«Στο 10’ λεπτό του αγώνα απομάκρυνα για τη μεν γηπεδούχο τον εκπρόσωπό της κ. Παντελή Κωνσταντινίδη και για τη δε φιλοξενούμενη τον κ. Καλτσίδη Γεώργιο, ο οποίος βρισκόταν στον επιπλέον πάγκο με την ιδιότητα ως ποδοσφαιρικό team, διότι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε απόφασή μου εγκαταλείποντας την τεχνική περιοχή. Στο 55’ λεπτό του αγώνα έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για τη χρήση λέιζερ από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδος. Στο 83’ λεπτό του αγώνα απομάκρυνα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος τον προπονητή Jimenez Manuel διότι στην απόφασή μου εξήλθε της τεχνικής περιοχής διαμαρτυρόμενος έντονα. Στο 89’ λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιντ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β’ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη (οφσάιντ ή όχι) αποφάσισα την κατακύρωσή του. Προτού ανακοινώσω την απόφασή μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης Ιβάν με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφαλείας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια. Ταυτόχρονα ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today» (Σ.Σ.: «ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ»). Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθουμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: «ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΕΚ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».  Κατόπιν όλα τα παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

ΓΚΟΛ 90′ 5.ΒΑΡΕΛΑ

1-0».

Β.1.
Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Β.2.
Η ενημέρωση των νομίμων εκπροσώπων αμφοτέρων των ΠΑΕ, ήτοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, έλαβε χώρα ταυτόχρονα, όπως αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραφο του από 11.03.2013 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ τω ν ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναφέρεται αυτολεξεί:

«Κατόπιν όλα τα παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος».

Β.3.
Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζητήθηκε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Του υπέμνησα, πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατό να γίνει στο Φύλλο Αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 και 23 ΚΑΠ/ΕΠΟ, υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμοδίων οργάνων».

Ηγουμενίτσα 16.03.2018
Γ. Κομίνης

Διεθνής Διαιτητής

Πηγή:Dikisports.gr

18 Σχόλια

 1. Μια ζωή ένας Γκαγκατσης στην πλάτη της ΑΕΚ….

 2. Γ….. ο μπαοκ και η Θεσσαλονίκη.Εντάξει η Θεσσαλονίκη όχι και τόσο πολύ, γιατί και εγώ στη συμπρωτεύουσα μένω.

  • Με όλο τον σεβασμό, δεν υπάρχει συμπρωτευουσα.
   Είναι η Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη πανέμορφη πόλη.

   • Το ξέρω, απλά χρησιμοποίησα τη λέξη γιατί δεν μπορούσα να πω ξανά Θεσσαλονίκη.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Προσπάθησε να το εξηγήσεις στους Θεσσαλονικείς αν μπορείς.

 3. Ποσες ακομα ασαφειες ν αφησει? Ποσο ακομα να βοηθησει τον Εθν.Ευεργετη? Λεει ο πουλημενος…
  Μπηκαν μεσα…με απειλησαν…επιτεθηκαν…και η ΑΕΚ μου πε οτι αδυνατει…Για ΟΛΟΥΣ αυτους τους λογους δεν μπορουσα να συνεχισω παιχνιδι…Τι παει να πει για ΟΛΟΥΣ?Δλδ δεν του φταναν οι 3 πρωτοι λογοι και ηθελε να προσθεσει και την αδυναμια της ΑΕΚ να συνεχισει???Δεν ειναι υποχρεωμενος να διακοψει το παιχνιδι εις βαρος του παοκ..καθαρα και ξαστερα? Φωναζουν κιολας οι μπουγατσες,αντι να του ταξουν πριμ…

 4. sdna.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΚΡΥΑ.ΤΕΛΟΣ.ΥΓ ΑΥΡΙΟ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΙΣΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.ΠΕΡΥΣΙ ΧΩΡΕΥΑΝ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΕΝΑ ΜΟΥΦΑ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ Η ΧΩΡΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ,ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ Η ΧΩΡΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.

 5. Αλέξανδρος

  Mε οσα έγιναν εκείνο το βράδυ, πάλι καλά που κράτησε την ψυχραιμία του ο Κομίνης και δεν έγραψε κάτι τρελό για να τρέχουμε χωρίς λόγο.

 6. Το sdna περναει οποία σχόλια θέλει….μακριά…κυνιγιστε το γκαγκατση …τώρα εισαγγελέας….να ανοίξουν τα τηλέφωνα τους… ΤΩΡΑ ΑΕΚ.

 7. ΤΟ sdna ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ .ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ .ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ

 8. Δν υπαρχει πατημα πλεον..δν υπαρχε απο την αρχη βεβαια πατημα να χασει το ματς η ΑΕΚ με το φυλλο αγωνα που ειχε γραψει ο Κομινης αφου το ματς διακοπηκε..δν υπαρχει ουτε στην δευτεροβαθμια να πατησει καπου για να μν τιμωριθουν τα παοκια οπως με τους γαυρους αφου το ματς εκει δν ξεκινησε κ εκει πατησαν οι δικαστες κ οι δικηγοροι απο τα παοκια..ελα ομως που με τους γαυρους αντι να αθωωσουν τελειως τα παοκια πηγαν κ εδωσαν το ματς στον γαυρο..εκει τους κατεστρεψαν και ο γαυρος εκτος του ματς θα τους ριξει κ -3 στο διαιτητικο..ειχα πει οτι περισσοτερο η αποφαση ειχε βγει για να κανουν ψυχολογικο πολεμο στην ΑΕΚ να χασει το ματς με τα παοκια..στο διαιτητικο που δν πηγαν τα παοκια αφου δν ειναι κροιδα τους πηγε ο γαυρος οποτε κ εκει θα χασουν..τα υπολοιπα στο γηπεδο

 9. Αγιασοφίτης

  A ρε Ντέμη, 10 χρόνια τώρα τα λες για τους Γκαγκάτσηδες. Οι απόλυτοι χάρτινοι, τα τσιράκια του κατεστημένου.
  Όπως είναι γραμμένο σηκώνει καταγγελία για προσπάθεια επηρεασμού διαιτητή. Eτσι δεν είναι κ. Λυσάνδρου και κ. Ρίζου;

 10. εκει εκει στην Β εθνικη!!!!ριχτε τους να τελειωνουμε

 11. ρόστερ πρωταθλητισμού

  Μια απορια εχω, γιατι τα κομματια που λενε τι του ειπε ο Λυσσανδρου ειναι με κεφαλαια ενω το κομματι με την εισβολη του Σαββιχη ειναι με μικρα? Αν ειναι επειδη μεταφερει λογια αλλου (αν και τα εχει σε εισαγωγικα) γιατι τα finished today του Μιχελ τα χει με μικρα?
  Συνηθως με τα κεφαλαια σε ενα κειμενο γραμμενο με μικρα τονιζεις κατι που εχει μεγαλυτερη σημασια απο οτι αυτα που γραφεις με μικρα…

  Παντως αν κρινω απο την σιωπη που υπηρχε στο sdna πριν την αποφαση Σκουτερη και την αρθρογραφια τωρα καλα πρεπει να πηγαινει το θεμα για μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *