Στα σκουπίδια η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ

Ο Γ. Λαϊνης έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι άσκησης πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ΠΑΟΚ με τη διάταξη που επιθυμούσε ο Ολυμπιακός, απορρίπτοντας και αυτή την καταγγελία του.

Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της… καταδίωξης που επιχειρούσε όσο ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην κορυφή, ζητούσε με επιστολή του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να πληροφορηθεί τις ενέργειες του για την συγκεκριμένη καταγγελία, καθώς και γι’ αυτή που αφορούσε τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και η οποία απλώς διαβιβάστηκε στο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας, χωρίς επίσης να ασκηθεί δίωξη στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: www.sdna.gr

One comment

  1. Αυτή η βρωμολιμανίσια ομάδα που φέτος την στείλαμε στον αγύριστο τόσες φορές τι ψάχνει να κερδίσει; Νομίζουν ότι θα ξαναζήσουν όσα όργια έκαναν επί 20ετία και βίαζαν το ποδόσφαιρο; Είστε γελασμένοι ομάδα της μπόχας. Έχετε στιγματίσει το ποδόσφαιρο με τη βρωμοομάδα σας και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα και για πάντα. Άι πνιγείτε στο βρωμολίμανό σας, η γυφτιά σας επηρεάζει την αισθητική μας. Τολμάτε βιαστές του ποδοσφαίρου και κάθε αθλητικής έννοιας, να μιλάτε και να το παίζετε και εν δυνάμει πρωταθλητές. Δεν βάζετε μυαλό με τόσες φάπες που σας ρίξαμε φέτος, θέλετε και άλλες. Υπομονή και έρχονται. Μην βιάζεστε. Στο κεφάλι μέχρι τέλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *