Το χρέος της ΑΕΚ, αλλά και όλων ΜΑΣ!

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, με αφορμή τον «πόλεμο» κατά της «Αγια-Σοφιάς», που καλά κρατεί…

Ιδιαίτερες δημοσιογραφικές αναλύσεις για τον «πόλεμο» που καλά κρατεί εναντίον της «Αγια-Σοφιάς», ειλικρινά στη φάση που βρισκόμαστε, ούτε χρειάζονται, ούτε έχουν καμία ουσία. Πρώτον, γιατί η ΑΕΚ συντεταγμένα, συνεχίζει να τους «ξεβρακώνει» σε καθημερινή βάση. Και δεύτερον γιατί τα έργα συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς και θα δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Ο κορυφαίος συγκοινωνιολόγος, Κωνσταντίνος Ζέκος, ξεφτίλισε και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους ψεύτες, εξηγώντας τα πάντα και απαντώντας λέξη προς λέξη, στα παραμύθια του Δήμου για την υπογειοποίηση. Μια υπογειοποίηση, την οποία έλεγαν πως την ήθελαν μέχρι να εκδοθεί η άδεια του γηπέδου κι από τότε που ξεκίνησαν τα έργα, αποφάσισαν πως τελικά δεν τη θέλουν!

Κοιτάξτε να δείτε, κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε ακόμα με δαύτους. Και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε, για τον απλούστατο λόγο ότι αφενός υπάρχουν ήδη ψηφισμένοι νόμοι και αφετέρου επειδή όπως προανέφερα, το έργο προχωρά κανονικά και τίποτα μα τίποτα δεν το σταματά.

Ούτε συνεχίζουμε να ασχολούμαστε επειδή είμαστε σαδιστές, που δεν χορταίνουμε να τους ξεφτιλίζουμε με ρεπορτάζ και ατράνταχτα επιχειρήματα. Γιατί, αυτοί προφανώς είναι μαζοχιστές, από τη στιγμή που δεν έχουν… χορτάσει να συντρίβονται τα ψέματά τους, μια από τη Βουλή των Ελλήνων όταν έγινε η «Αγια-Σοφιά» νόμος του Κράτους, μια από το Συμβούλιο της Επικρατείας που δικαίωσε την ΑΕΚ, μια με την άδεια που εκδόθηκε και πόσες δεκάδες φορές ακόμα από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αλλά, ακόμα και ο μαζοχιστής δεν σημαίνει ότι είναι αυτοκαταστροφικός. Και ο μαζοχισμός έχει όρια. Οι πολέμιοι του γηπέδου, που δεν έχουν σεβαστεί, όχι απλά το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων, όχι απλά την ίδια την ιστορία, αλλά κανένα Νόμο και καμία δημοκρατική διαδικασία, για να συνεχίζουν με τέτοια λύσσα, ακόμα και μετά την οριστική τους συντριβή με την άδεια της έκδοσης της οικοδομικής άδειας, σημαίνει ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Κι επειδή η ΑΕΚ και ο κόσμος της, δεν πρέπει να ξεχάσουν ποτέ και κανέναν, ο αγώνας για να αποκαλυφθούν το τι συμφέροντα εξυπηρετούν, δεν πρέπει και δεν πρόκειται να σταματήσει. Γι’ αυτό και παράλληλα με τα έργα που συνεχίζονται και τους προκαλούν αφόρητο και αβάσταχτο πόνο, πολύ καλά θα κάνει η ΑΕΚ να συνεχίσει τον αγώνα για ενημέρωση του κόσμου, της Φιλαδέλφειας και όχι μόνο, για κάθε απόκρυψη ή παραποίηση της αλήθειας.

Επίσης, πέρα από τους ΑΕΚτζήδες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, τίποτα και κανέναν τους, είναι πολύ σημαντικό και για τους πολίτες γενικότερα, να πάρουν ένα καλό μάθημα για εκείνους που τους κοροϊδεύουν, τους εμπαίζουν και τους χρησιμοποιούν. Κι όταν θα πηγαίνουν στην κάλπη για οποιαδήποτε διαδικασία, να το κάνουν αφού πρώτα θα έχουν ακούσει καλά και θα έχουν βάλει το μυαλό τους να δουλέψει.

Δεν το αναφέρω για τη δημοτική αρχή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλωστε, όσοι μου κάνουν την τιμή να παρακολουθούν τη δουλειά μου και την αρθρογραφία μέσω της «ΩΡΑΣ», γνωρίζουν πολύ καλά, τι έγραφα και τι αποκαλύψεις κάναμε στην εφημερίδα, με κάθε λεπτομέρεια για τις πραγματικές τους προθέσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ, όταν έπρεπε, δηλαδή προεκλογικά.

Αλλά γενικότερα, μια εκλογική διαδικασία, ότι κι αν αφορά, δεν είναι ούτε χαβαλές, ούτε «ωχ αδερφέ, όλοι ίδιοι είναι», ούτε «θα ψηφίσω τον γραφικό ή τον φασίστα για να τιμωρήσω τους άλλους». Είναι το μέλλον της πατρίδας σου, των παιδιών σου, της πόλης σου…

3 Σχόλια

 1. Εγώ σάν Lefkos, έχω Λευκή και Ησυχη την Συνείδησή μου,
  τουλάχιστον ΠΟΤΕ δέν τους ψήφισα, κι ούτε πρόκειται να του ψηφίσω στο Μέλλον…
  Για μένα, όσο πιό γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα για τον Τόπο…
  Γνώμη μου είναι, κι έχω Δικαίωμα να την πώ…

  • παυλος φιλαδελφεια

   Κανεις λαθος αδελφε.Ετσι βγηκε ο Αρουλης και ετσι θα ξαναβγει αν στις επομενες εκλογες ψηφισουμε λευκο η κανουμε αποχη.

   • Με παρεξήγησες Φίλε, δέν είπα για Λευκό ή Αποχή, δέν εννοούσα κάτι τέτοιο,
    είπα οτι έχω καθαρή και λευκή την Συνείδησή μου,
    επειδή εγώ ΠΟΤΕ δέν τους ψήφισα Αυτούς ειδικά τους Αχρηστους και Ψεύτες…
    Οσο γρηγορότερα φύγουν τόσο καλύτερα για την Ελλάδα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *