Τελειώνουν οι αντιστηρίξεις και… φουλάρουν για τα θεμέλια

Με το πόδι στο γκάζι τα έργα για την “Αγια-Σοφιά”

Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια σύντομα θα είναι μια πραγματικότητα, αφού οι εργασίες… προετοιμασίας του οικοπέδου, έχουν μπει στο τελικό στάδιο. Τα συνεργεία που έχουν αναλάβει τα έργα αντιστήριξης και τις εκσκαφές, δουλεύουν ασταμάτητα, ώστε να τηρηθεί στον απόλυτο βαθμό το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει. Και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, να πέσουν τα θεμέλια της «Αγια-Σοφιάς», με την κατασκευή πλέον του γηπέδου, να προχωρά.

Oι εκσκαφές έχουν προχωρήσει σε βάθος άνω των 5 μέτρων, την ίδια ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι μετρήσεις υπεδάφους και φυσικά, τα έργα αντιστήριξης. Με τα μπετά και τις σιδεριές, να έχουν ήδη τοποθετηθεί, σε ένα μεγάλο μέρος του οικοπέδου. Πλέον, οι εν λόγω εργασίες, βρίσκονται στο τελικό τους κομμάτι. Αφού μέσα σε ένα διάστημα 30-40 ημερών, αναμένεται να ολοκληρωθούν! Και την ΑΕΚ να προχωρά αυτόματα στο επόμενο στάδιο και στις εργασίες για το χτίσιμο πλέον του γηπέδου, σε συνεργασία με την εταιρία που θα αναλάβει αυτό το πρότζεκτ. Φέρνοντας εις πέρας το πλάνο για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.

Περνάει στην αντεπίθεση η ΑΕΚ!

Μπορεί εδώ και μερικές μέρες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας στοχευμένα δημοσιεύματα, σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου για το… παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής, στα οποία περιγράφονται με γλαφυρό μάλιστα τρόπο, κάποια… όνειρα θερινής νυκτός, σχετικά με την άδεια του γηπέδου, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η ΑΕΚ έχει «θωρακιστεί» στον απόλυτο, μάλιστα, βαθμό, σε ότι έχει να κάνει με την οικοδομική άδεια της «Αγια-Σοφιάς», η οποία θα είναι κανονικά σε ισχύ… εσαεί! Χωρίς να μπορεί να πληγεί από πουθενά, πόσο μάλλον από ένα συγκεκριμένο… παρέακι, που ζει σε έναν κόσμο, που απέχει πολύ από τον πραγματικό. Γι’ αυτό και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που επικοινωνεί ο συγκεκριμένος κύκλος, θα πάρουν άμεσα, την απάντηση που τους αξίζει. Αφού η ΑΕΚ, δεν έχει σκοπό να αφήσει να περάσει έτσι, η προσπάθεια για να μπουν εμπόδια, στο όνειρο των φιλάθλων της. Και ήδη προετοιμάζεται για την… αντεπίθεσή της.

One comment

  1. Δεν μπορουμε να περιμενουμε.ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *