Η “πληρωμένη” απάντηση στα ασύστολα ψεύδη των “μίκι μάους”

Προ ημερών, ένα… περίεργο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «eksegersi.gr», που έγινε γνωστή σε… διψήφιο αριθμό αναγνωστών, λόγω του «πολέμου» που άσκησε κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, έβαλε στο «στόχαστρο» τον Δημήτρη Ανδριόπουλο. Το δημοσίευμα λοιπόν της εν λόγω ιστοσελίδας, που υπογράφει ο Γεράσιμος Λιόντος, από τους υπέρμαχους στον… αγώνα κατά της «Αγια-Σοφιάς», κάνει λόγο για μια συνομιλία του ιδίου, με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, αφήνοντας αιχμές για τα όσα, δήθεν, μεταφέρθηκαν σε αυτόν, από τον project manager του έργου. Κάνοντας λόγο για επιδίωξη του Δημήτρη Ανδριόπουλου να υπάρξει μια… συνεννόηση, που δεν προσδιορίζει βεβαίως σε τι αφορά και όλα αυτά, με επίκεντρο το… ρεπορτάζ που επικαλείται η ιστοσελίδα, φυσικά κατά του γηπέδου.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, με δήλωσή του σήμερα στην “ΩΡΑ” έδωσε μια λιτή, αλλά παράλληλα ξεκάθαρη απάντηση, αποκαθιστώντας την αλήθεια και μεταφέροντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Βάζοντας τέλος στην αστειότητα που επικοινωνείται εδώ και μερικά 24ωρα γύρω από αυτό το… θέμα, από την ιστοσελίδα αλλά και τοπικό Μέσο της Νέας Φιλαδέλφειας, που παρακολουθεί… στενά, το «ρεπορτάζ» του συγκεκριμένου σάιτ.

«Ο κύριος Γεράσιμος Λιόντος, επικοινώνησε με την συμβολαιογράφο της εταιρίας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., ζητώντας πληροφορίες και ενημέρωση, για ζητήματα που η ίδια ήταν αναρμόδια να του απαντήσει. Κάτι που του μετέφερε, ενημερώνοντάς με στη συνέχεια για το εν λόγω τηλεφώνημα.

Για λόγους συνέπειας και μόνο, τον κάλεσα πίσω, διότι για τέτοια ζητήματα την εταιρία την εκπροσωπεί ο πρότζεκτ μάνατζερ. Του μετέφερα λοιπόν ότι για τέτοιες πληροφορίες αρμόδιος να δώσει απαντήσεις είμαι εγώ. Όταν τον ρώτησα, αν θα μπορούσα να του απαντήσω πάνω σε κάτι συγκεκριμένο, μου είπε πως απουσιάζει εκτός Αθηνών και ότι δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Του ευχήθηκα… καλές διακοπές και έληξε η συνομιλία. Δεν πρόεκυψε κάτι άλλο και δεν θα μπορούσε, διότι ούτε να βρούμε έχουμε κάτι, ούτε οτιδήποτε άλλο υπάρχει που θα μπορούσαμε να αναλύσουμε. Η απάντησή μου προς εκείνον, τηλεφωνικά, ήταν καθαρά λόγω συνέπειας και μόνο, στο τηλεφώνημα που έκανε προς την συμβολαιογράφο της εταιρίας μας», είπε ο project manager της “Αγια-Σοφιάς”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *