Με την στήριξη του Μελισσανίδη το Ποντιακό Κύπελλο της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στηρίζει την πρωτοβουλία του τμήματος άρσης βαρών για την διεξαγωγή του 1ου Ποντιακού Κυπέλλου

Το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ διοργανώνει όπως διαβάσατε πρώτα από το enwsi.gr το 1ο Ποντιακό Κύπελλο που είναι αφιερωμενο στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Η «Ένωση» τιμάει τις ρίζες της καθώς εκτός από το Ποντιακό Κύπελλο έχει καθιερώσει και το Μικρασιατικό Κύπελλο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα. Σε αυτές τις δύο σημαντικές πρωτοβουλίες το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έχει και την στήριξη του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος θα χρηματοδοτήσει τις διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ. Στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχουν παίξει ρόλο και τα Μικρασιατικά και Ποντιακά σωματεία ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και αφου η ζωή του ειναι παράλληλη με τον Ελληνισμό της Ανατολής στηριζει την πρωτοβουλία του τμήματος άρσης βαρων και δυναμικού τριαθλου της ΑΕΚ. Τα έπαθλα και τα μετάλλια θα εχουν τον αετο του Ποντου , ενω θα βραβευθουν οσα Ποντιακα σωματεια στηριξαν τον αγωνα της ΑΕΚ για την αδεια του γηπεδου.Επισης θα βραβευθουν πόντιοι πρωταθλητές και προπονητές.

Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την Διεθνή Ομοσπονδία International Powerlifting Federation και αποτελεί αγώνα πρόκρισης για το Πρωτάθλημα Δυτικής Ευρώπης. Καθώς η IPF είναι η μοναδική ομοσπονδία για το Δυναμικό Τρίαθλο, αναγνωρισμένη από τον WADA (World Anti-Doping Agency), οι προπονητές των 40 σωματείων της ΕΟΔΤ που δύναται να συμμετάσχουν, οφείλουν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Ε.Σ.Κ.Α.Ν ή του WADA για τις απαγορευμένες ουσίες και μεθόδους και να ενημερώσουν στη συνέχεια τους αθλητές των σωματείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *