Μαριόλης: «Χάθηκε άλλη μια ευκαιρία»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννηση» για την πυγμαχία, Χάρης Μαριόλης με δήλωση του αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο άθλημα

Της ανακοίνωσης της Κίνησης για την «Αναγέννηση» της Πυγμαχίας είχε προηγηθεί ανάρτηση – δήλωση του επικεφαλής της Κίνησης και εκπροσώπου της ΑΕΚ Χάρη Μαριόλη στο Facebook.

Σε αυτήν έγραψε:

«Από τις λίγες φορές που η Διοίκηση της Ε.Ο.Πυγμαχίας επέδειξε θέληση και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση στην Αμφιλοχία. Συνέλευση με ελάχιστους παριστάμενους αλλά φυσικά με αρκετές εξουσιοδοτήσεις μιας και αρκετά σωματεία ενημέρωσαν εγγράφως ότι κατέστη αδύνατη η μετακίνηση λόγω της κακοκαιρίας. Και αυτός ήταν λόγος ανωτέρας βίας! Χάθηκε άλλη μια ευκαιρία να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος και να συμβάλλουμε με τις ιδέες και προτάσεις μας στην αφύπνιση του αθλήματος!

Αλήθεια είχατε και security αυτή τη φορά προκειμένου να μην εισέλθουν ανεπιθύμητοι ή μοιράσατε διαπιστεύσεις αφειδώς για να υπάρχει κόσμος στην αίθουσα;

Επίδειξη δύναμης ή απλά άλλη μια σπατάλη των λιγοστών όπως λέτε χρημάτων της Ομοσπονδίας για να γίνει μια Συνέλευση εξουσιοδοτήσεων εκτός Αθηνών με τόσα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας; Λυπούμεθα για άλλη μια φορά για την καθεστωτική νοοτροπία που επιδείξατε ως γνήσιοι εκφραστές του Μακιαβέλι ! «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *