Ξανά στο.... κάδρο ο Έλις!

Άγνοια στην ΑΕΚ για Έλις
Photo Credits: INTIME

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πλησιάζουν, καθώς την Κυριακή η Ένωση θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Basket League. Όπως είναι φυσιολογικό, η προσοχή αλλά και η προσήλωση κάθε ανθρώπου της ομάδας βρίσκεται στην πρώτη »μάχη» με τους Κρητικούς, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης η ομάδα και να «καθαρίσει» το συντομότερο δυνατό τη… δουλειά.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι προτάσεις των ατζέντηδων για παίκτες. Μία εξ αυτών είναι και ένα όνομα που απασχόλησε την ομάδα κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Οκτάβιους Έλις είναι ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν εκ νέου στην ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν, με σκοπό να ενισχυθεί η ρακέτα της ομάδας.

Όπως αναφέρει, μάλιστα και η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» η περίπτωσή του εξετάζεται ενόψει της νέας σεζόν, με τον Έλις να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει ως… πρόταση στα γραφεία της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να τονίσουμε πως πρώτα θα ολοκληρωθεί η σεζόν και έπειτα θα γίνει κάθε κουβέντα για προγραμματισμό, αλλά και τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X