Τρέλα, συγκίνηση και μια (τελευταία) ελπίδα

Τρέλα, συγκίνηση και μια (τελευταία) ελπίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, ο κόσμος της ΑΕΚ “δέθηκε” ξανά με σέντερ φορ που φορούσε την φανέλα με το “11”. Όσο γρήγορα όμως ήρθε το δέσιμο με τον Σέρχιο Αραούχο, άλλο τόσο γρήγορα, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Έστω και με μια… χαραμάδα πως ενδεχομένως να είναι πολυ προσωρινός. Όταν στο ματς με τον ΠΑΟΚ σηκώθηκε η ταμπέλα για αλλαγή του Αργεντινού φορ, το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι. Το όνομα του Αραούχο “τράνταξε” τον τόπο. Ήταν περισσότερο αποχαιρετισμός και “ευχαριστώ” και λιγότερο απαίτηση να παραμείνει στην ΑΕΚ. Εξάλλου ο κόσμος ξέρει πως δεν είναι στο χέρι του Αργεντινού.

Και ο Αραούχο διέσχισε αργά το χορτάρι. Σαν να μην ήθελε να πει αντίο στο ΟΑΚΑ. Στον κόσμο. Στην ΑΕΚ. Το ένα χέρι το έβαλε στο σημείο της καρδιάς. Εκεί που είναι και το σήμα της ΑΕΚ. Το άλλο το σήκωσε για να χαιρετήσει τον κόσμο που τον αποθέωνε. Φαινόταν πως κρατά μετά βίας τα δάκτυλα του. Άλλωστε τόσο δυνατά συναισθήματα, ίσως δεν είχε νιώσει ξανά ποτέ. Ίσως και να μην ξανανιώσει.

“Ο,τι και να γίνει, η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου” έγραψε ο Αραούχο στα social media, λίγες ώρες μόλις ηρέμησε από την ένταση του ΟΑΚΑ. “Μπορεί και να ξαναγυρίσω” είχε πει φεύγοντας. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ θα την κάνει την κίνηση της. Θα προσπαθήσει να τον κρατήσει τον Αραούχο. Εύκολο δεν θα είναι. Αλλά μια χαραμάδα ελπίδας, ίσως να μένει ακόμα ανοιχτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X