"Τούρμπο" και με το ένα... πόδι

"Τούρμπο" και με το ένα... πόδι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι, ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν εντυπωσιακός. Και μάλιστα πάνω στα πιο βαριά όπλα του αντιπάλου. Στο ματς με την ΤΣΣΚΑ μετατέθηκε αριστερά για να “πέσει” πάνω του ο Φερνάντες, ενώ χθες με την Μπριζ είχε να αντιμετωπίσει (και να εξουδετερώσει) τον Ντένις. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Μπακάκης έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο σχεδόν μ’ ένα… πόδι. Υπό διαφορετικές συνθήκες, με τους πόνους που είχε, ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί. Μάλιστα ο Μανόλο Χιμένεθ είχε σηκώσει και τον Ροντρίγκο Γκάλο για προθέρμανση.

Όμως ο Μπακάκης έσφιξε τα δόντια και έφτασε μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ έκανε το… θαύμα του, ο “Μπάκα” αισθάνθηκε πολύ καλύτερα και συνέχισε ακάθεκτος και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πάγκος της Ένωσης ήταν συνεχώς σε εγρήγορση μήπως χρειαστεί να αντικατασταθεί, καθώς οι ενοχλήσεις δεν είχαν φύγει εντελώς. Ο Μπακάκης ωστόσο έβγαλε με… τούρμπο το παιχνίδι, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X