Τη Δευτέρα θα βγει η απόφαση για το πρωτάθλημα

Ολοταχώς για… 15-1 και εισήγηση Βασιλειάδη για επανέναρξη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Δευτέρα θα μάθουμε τελικά αν θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Με ανακοίνωσή της, η Super League, γνωστοποίησε πως την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί  Διοικητικό συμβούλιο όπου θα συζητηθούν τα πάντα και θα παρθούν αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού – τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα”.

Ο Υφυπουργός, Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X