Θα "τρέξουν" για το Καραϊσκάκη

Μεταγραφές μεν, αλλά…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι και το καλύτερο μαντάτο η οριστικοποίηση πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει το Σάββατο (17/10). Τουλάχιστον όχι για τον Αλάιν Μπαρόχα και τον Ρόναλντ Βάργκας, που θα πρέπει να κάνουν έναν μικρό αγώνα δρόμου για να προλάβουν να πάνε στο Καραϊσκάκη. Οι δυο Βενεζουελάνοι έχουν αγωνιστική υποχρέωση με την εθνική τους ομάδα, το βράδυ της επόμενης Τρίτης. Κάτι που σημαίνει πως στην καλύτερη περίπτωση, θα ξεκινήσουν το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής, την επόμενη μέρα. Όταν πριν από έναν μήνα και πάλι είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, λόγω των πτήσεων, ο Βάργκας με τον Μπαρόχα, δεν είχαν προλάβει ούτε καν την προπόνηση της Πέμπτης. Και είχαν πάει για πρώτη φορά στα Σπάτα Παρασκευή. Τότε η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ την Κυριακή και ο Δέλλας είχε κρατήσει τον Βάργκας στον πάγκο.

Αν συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα, υπάρχει ο κίνδυνος να προλάβουν οι Βενεζουελάνοι μόνο την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι. Ή στην καλύτερη περίπτωση και με την ψυχή στο στόμα, να κάνουν μόλις δυο προπονήσεις. Και φυσικά θα υπάρχει και η κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X