Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Λεωφόρο.

Γιάννης Ανέστης: Ήταν απολύτως σταθερός και χωρίς λάθη, όσες φορές χρειάστηκε να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι. Του γύριζαν συνεχώς την μπάλα πίσω οι συμπαίκτες του, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να ανταποκριθεί σ’ αυτό το παράδοξο παιχνίδι, χωρίς πρόβλημα και λάθος. Και ήταν αλάνθαστος με τα πόδια.

Ροντρίγκο Γκάλο: Για κάποιο άγνωστο λόγο πήρε την θέση του εξαιρετικού την περασμένη Κυριακή Μπακάκη. Αλλά έκανε ένα κακό παιχνίδι. Αφενός διότι στο πρώτο ημίχρονο σ’ όσα ανεβάσματα έκανε από την πλευρά του, δεν κατάφερε να περάσει ούτε μια φορά σωστά την μπάλα στην περιοχή. Αφετέρου διότι έχει ευθύνη στην φάση του πέναλτι. Όχι μόνο διότι αυτός ήταν που υπέπεσε στο πέναλτι, αλλά διότι ξεχάστηκε στο πλάγιο και έχασε τον αντίπαλο του.

Ογκνιέν Βράνιες: Ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο της ΑΕΚ. Ήταν παντού στην άμυνα της ΑΕΚ και αυτός που καθάρισε όλες τις φάσεις. Ανίκητος στον αέρα αλλά και χαμηλά, ήταν ο μοναδικός παίκτης που έβγαλε τόσο πολύ πάθος, αλλά και τόσο ουσία στο παιχνίδι του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:Για ακόμα ένα ματς, έδειξε πως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, παρότι δεν έχασε μονομαχίες, έδειχνε να μην πατά καλά στο γήπεδο. Ενώ έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κάπως την απόδοση του και έγινε ελαφρώς πιο σταθερός.

Ντίντακ Βιλά: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ούτε ο Ισπανός ακραίος μπακ. Έδειξε να κυρίως να μην έχει φρεσκάδα και δυνάμεις. Λογικό άλλωστε, από την στιγμή που έχει ίσως τα περισσότερα ματς στα πόδια του φέτος, από κάθε άλλο παίκτη της ΑΕΚ. Δεν είχε δυνάμεις, έκανε πολλά λάθη και δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου με τα ανεβάσματα από την πλευρά του.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Εκτός φόρμας εδώ και καιρό ο Σουηδός, φάνηκε και στην Λεωφόρο. Στο ανασταλτικό κομμάτι έχασε πολλές μονομαχίες. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του είχε πολλά ζητήματα. Πολλά λάθη και πολλές βιαστικές ενέργειες. Και ο Σουηδός μέσος έδειξε πως δεν είχε ούτε φρεσκάδα, ούτε δυνάμεις.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Δεν βοήθησε καθόλου και πουθενά. Όσες φορές έπαιρνε την μπάλα, έπαιζε είτε πλάγια, είτε πίσω, είτε… λάθος. Θεωρητικά θα έπρεπε να ξεκινά από τα πόδια του, η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην πράξη όμως, δεν έγινε ποτέ. Χωρίς φρεσκάδα και τραγικά αργός στις αντιδράσεις του.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ξεκίνησε παίζοντας μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ, με στόχο να δουλέψει πολύ στο πρέσινγκ πάνω χαμηλά στην αντίπαλη άμυνα. Ο 20χρονος μέσος έτρεξε πολύ, έβγαλε ενέργεια, αλλά δεν είχε την ίδια αποτελεσματικότητα με το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Επίσης, τις μπάλες που πήρε στα πόδια του, δεν τις αξιοποίησε.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Είχε την στιγμή του στο ματς, καθώς στο πρώτο ημίχρονο μετά από μια εντυπωσιακή ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Επίσης από τους τρεις της επίθεσης, ήταν αυτός τον οποίο αισθάνθηκε περισσότερο η άμυνα του Παναθηναϊκού. Χωρίς πάντως να του βγουν πολλά πράγματα μέσα στο ματς.

Σέρχιο Αραούχο: Κακό ματς και από τον Αργεντινό φορ. Κυνήγησε μεν φάσεις, αλλά ουσιαστικά δεν μπήκε σε καμία. Ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του και ελάχιστες πρωτοβουλίες για να μπορέσει να απειλήσει. Έβγαινε μακριά από την περιοχή, αλλά ήταν ακίνδυνος σχεδόν σ’ όλο το παιχνίδι.

Πέτρος Μάνταλος: Ούτε ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν θετικός στην Λεωφόρο. Εκτός ρυθμού και παιχνιδιού σχεδόν σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πάρει κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκε απολύτως τίποτα απ’ όσα δοκίμασε. Δεν πέρασε κάθετες και γενικως δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να οργανώσει μια επίθεση της προκοπής και μια απειλή στην αντίπαλη εστία.

Ούγκο Αλμέιδα:Μπήκε στο γήπεδο όταν ήδη η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ και κυνηγούσε ένα γκολ. Ωστόσο προσέφερε ελάχιστα πράγματα στην επίθεση της ομάδας. Τις περισσότερες φορές ήταν μακριά από τον χώρο δράσης. Δεν κατάφερε ούτε μια φορά να γίνει απειλητικός και ουσιαστικά πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του στο ματς.

Πατίτο Ροντρίγκες: Επιστρατεύτηκε σχεδόν υποχρεωτικά στο παιχνίδι. Πήρε δυο προσπάθειες από την αριστερή πλευρά, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Κατά τα άλλα μηδέν εις το πηλίκο.

Τάσος Μπακασέτας: Ήταν η τρίτη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Προσπάθησε να μπει σε κάποιες φάσεις, αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Με εξαίρεση δυο εναέριες μονομαχίες που κέρδισε, δεν φάνηκε κάπου αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X