Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με Απόλλωνα

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν είχε δύσκολη φάση να διαχειριστεί. Για την ακρίβεια δεν είχε απολύτως καμία φάση να διαχειριστεί. Ο Απόλλων έκανε μόλις ένα σουτ μέσα στο ματς και αυτό πέρασε μακριά άουτ από την εστία του. Κυρίως με τα πόδια έπαιζε, για να μοιράζει την μπάλα και να ξεκινάει επιθέσεις.

Ροντρίγκο Γκάλο: Δεν ήταν ουσιαστικός ο Βραζιλιάνος μπακ στο παιχνίδι του. Μπορεί να έκανε πολλές κούρσες από την πλευρά του. Όμως η αλήθεια είναι πως είχε ζήτημα στην τελική προσπάθεια. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο,  πέρασε πολλές σέντρες στην περιοχή του Απόλλωνα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Καταρχήν διότι ήταν ο παίκτης που καθάρισε εν τη γεννέσει τους, όλες τις προσπάθειες που έκανε ο Απόλλων προκειμένου να φτάσει στην περιοχή του Τσιντώτα. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες και είχε γρήγορες αντιδράσεις. Επίσης προσπάθησε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία στις στημένες φάσεις και δικαιούταν να έχει κερδίσει ένα πέναλτι.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός στόπερ περισσότερο λειτούργησε προσπαθώντας να κτίσει επιθέσεις από τα μετόπισθεν. Έπαιζε σ’ όλο το ματς σχεδόν κοντά στη μεσαία γραμμή. Γι αυτό και κάποιες φορές στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να κυνηγήσει αντίπαλο. Πάντως πήρε πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια.  Ενώ ανέβηκε πολλές φορές στις στημένες φάσεις και έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής.

Μιχάλης Μπακάκης: Για μια ακόμα φορά έπαιξε αρχικά ως αριστερό στόπερ και στη συνέχεια ως αριστερό μπακ. Και πάλι προσπάθησε να βοηθήσει και την επιθετική λειτουργία από την πλευρά του. Ενώ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε συνεχώς ανεβάσματα. Τον δυσκόλεψε το γεγονός πως έπρεπε να βοηθήσει επιθετικά με ανάποδο πόδι. Όμως ήταν απ’ αυτούς που έβγαλαν ανεξάντλητες δυνάμεις.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο νεαρός μέσος βοήθησε αρκετά και σ’ όλους τους τομείς. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος. Ενώ είχε συνεισφορά και στο σωστό κτίσιμο των επιθέσεων και την κυκλοφορία της μπάλας. Έκανε πάντως και λάθη με την μπάλα στα πόδια. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο θυσιάστηκε και έγινε αλλαγή, προκειμένου να γίνει η ομάδα ακόμα πιο επιθετική.

Αντρέ Σιμόες: Παλικάρι ήταν ο Πορτογάλος. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία περίπου δέκα λεπτά του παιχνιδιού, έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού. Δεν κρύφτηκε σε κανένα σημείο του ματς και προσπάθησε όσο μπορούσε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα σχεδόν σ’ ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτός που «έφτιαχνε» όλες τις επιθέσεις της ΑΕΚ.

Έλντερ Λόπες: Ο Πορτογάλος έπαιξε και πάλι ολόκληρη την πλευρά και κυρίως ο ρόλος του και ο προσανατολισμός, ήταν να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Έχει βγάλει την σέντρα στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Τσιγκρίνσκι. Και έχει χάσει και ο ίδιος ένα από τα γκολ που δεν χάνονται, στην πάσα που του έβγαλε ο Λιβάγια στο 39’.

Τάσος Μπακασέτας : Στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε πολύ την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έπαιρνε πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια και μοίραζε σωστά την μπάλα. Υπήρχαν φορές που θα μπορούσε να πασάρει αντί να σουτάρει, καθώς είχε καλύτερες επιλογές. Παρόλα αυτά ίσως θα έπρεπε να είχε μείνει στο παιχνίδι λίγο περισσότερο. Και τον ξεγέλασε η μπάλα με την τροχιά της, στην χαμένη ευκαιρία στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου.

Σέρχιο Αραούχο: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο επιθετικός της ΑΕΚ. Είχε διάθεση, είχε κέφι, κυνήγησε φάσεις, δεν του βγήκαν. Ενώ από ένα σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο, φάνηκε να έχει κουραστεί και να μην έχει δυνάμεις. Και ο Αραούχο η αλήθεια είναι πως στο τελευταίο διάστημα του ματς, δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Μάρκο Λιβάγια: Ήταν και πάλι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Όταν καλό γινόταν στην επίθεση, ήταν από τα πόδια του. Θα μπορούσε να είχε δώσει την ασίστ της… χρονιάς, αν είχε σκοράρει ο Λόπες στην πάσα που του έδωσε. Έχασε και ο ίδιος ευκαιρίες με δυνατά σουτ και γενικώς ήταν ο πιο επικίνδυνος και δημιουργικός παίκτης της ΑΕΚ.

Παναγιώτης Κονέ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινώντας πρώτα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δυο επιθετικούς και στη συνέχεια ως δεύτερο αμυντικό χαφ. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, είχε διάθεση, όμως και σ’ αυτόν δεν βγήκαν πράγματα στην τελική προσπάθεια.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μπήκε και αυτός ορεξάτος στο γήπεδο. Πρώτα παίζοντας αριστερά, μετά δεξιά. Δεν κρύφτηκε, στο κρίσιμο σημείο του ματς, όταν πλησίαζε το φινάλε, έπαιρνε πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Και στον Λάζαρο όμως, δεν βγήκαν αυτή την φορά πράγματα.

Βίκτωρ Κλωναρίδη: Δεν του βγήκε η επιλογή του Χιμένεθ να ρίξει τον Κλωναρίδη στο ματς. Δεν βοήθησε καθόλου, δεν του βγήκε τίποτα και ήταν σχεδόν απογοητευτικός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X