Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Λιβαδειάς

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Λιβαδειάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακό

Βασίλης Μπάρκας: Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, ήταν σε ετοιμότητα. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση. Ωστόσο διαχειρίστηκε σωστά, όσες φάσεις κλήθηκε να το κάνει.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ για ακόμα ένα ματς, έδειξε πως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανέβηκε καθόλου από την πλευρά του, ενώ είχε ακόμα και αμυντικά ζητήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάπως περισσότερο βρήκε τα πατήματα του.

Ογκνιέν Βράνιες: Έδωσε πολλές μάχες με αντίπαλο τον Σίλβα. Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα, είχε δυο φάσεις στις οποίες έχασε και την θέση του και τον αντίπαλο. Όμως από εκεί και πέρα, βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε δυο καίριες επεμβάσεις και πρόλαβε να σώσει δύσκολες καταστάσεις για την άμυνα της ΑΕΚ. Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεινε σωστά τους χώρους και έβγαινε πρώτος στην μπάλα.

Βινίσιους ντε Φρέιτας: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλός. Δεν είχε καλές συνεργασίες με τον παίκτη που είχε μπροστά του στην πλευρά, ενώ δεν ανέβαινε σωστά, όπως του είχε ζητήσει ο Χιμένεθ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, πήρε πολλές πρωτοβουλίες και βοήθησε την επιθετική λειτουργία.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Κακό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Σουηδός μέσος. Με πολλές βιαστικές και λανθασμένες επιλογές, με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε πολύ την απόδοση του και προσπάθησε να βοηθήσει στο συμμάζεμα του παιχνιδιού της ομάδας. Μάλιστα απείλησε και ο ίδιος με σουτ έξω από την περιοχή.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ήταν ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που διασώθηκε στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Με πολύ τρέξιμο και πολλά χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή και προσπάθεια για συνεισφορά στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να δίνει βοήθειες σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Χρήστος Αραβίδης: Ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και κατόπιν μετακινήθηκε στο δεξί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψε στο αριστερό. Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε καλύτερα και πιο γερά πατήματα στο γήπεδο και βοήθησε.

Τάσος Μπακασέτας: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Έπαιζε πολύ κοντά στον Πέκχαρτ και έδειχνε αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα. Δεν πήρε πρωτοβουλίες και γενικώς δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου μέσα στο ματς.

Ρόναλντ Βάργκας: Ήταν κεφάτος, ήταν δραστήριος, αλλά το παιχνίδι του δεν είχε ουσία. Ως εξτρέμ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κινητικός, αλλά όχι ουσιαστικός και αποτελεσματικός. Βοήθησε πολύ περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετακινήθηκε στον άξονα και πίσω από τον σέντερ φορ.

Τόμας Πέκχαρτ: Δεν ήταν ούτε ο Τσέχος φορ στην μέρα του. Με εξαίρεση μια φάση στα πρώτα λεπτά, που ο διαιτητής τον έκοψε για χέρι, που δεν ήταν, από εκεί και πέρα ούτε πήρε άλλες προσπάθειες, ούτε ήταν απειλητικός. Δικαίως ο Χιμένεθ τον έβγαλε νωρίς από το ματς.

Ούγκο Αλμέιδα: Μετά από περίπου 1,5 μήνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Αλμέιδα. Είχε διάθεση για να βοηθήσει και έκανε κινήσεις και μπήκε σε φάσεις. Πρόλαβε να κάνει ένα σουτ, το οποίο δεν ήταν καλό και δεν είχε δύναμη. Εμφανώς ήταν εκτός ρυθμού.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Βοήθησε τα μέγιστα από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Από τα πόδια του περνούσε ότι καλό άρχισε να φτιάχνει η ΑΕΚ στην επίθεση, ενώ έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία. Επίσης έδωσε εξαιρετική ασίστ στο γκολ του Αραούχο.

Σέρχιο Αραούχο: Δεν χρειάζεται πλέον να πει κανείς πολλά πράγματα για τον Αργεντινό επιθετικό, που αυτή την φορά μάλιστα, ξεκινούσε και τις προσπάθειες του από τα άκρα, όταν μπήκε στο γήπεδο. Έβαλε μια γκολάρα και είχε και συμμετοχή στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X