Στο «μικροσκόπιο» οι 12 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας

Στο «μικροσκόπιο» οι 12 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε το… καθήκον της, χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, την οποία «διέλυσε» με το εμφατικό 109-71, δείχνοντας μερικές από τις δυνατότητές της.

Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε πολλούς κομβικούς παίκτες του να είναι σε καλή βραδιά, την ίδια στιγμή που ο Μπάντζα Σι πήρε τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Τσινέμελου Ελόνου: Έπαιξε λίγο, όμως στο διάστημα που αγωνίστηκε βοήθησε στην άμυνα, βγάζοντας ενέργεια. Χρειάζεται ρυθμό και καλά παιχνίδια για να βρει πλήρως τα πατήματά του. Τουλάχιστον ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Ντελρόι Τζέιμς: Έκανε δουλειά που δεν φάνηκε στο παρκέ, βγάζοντας μπόλικη ενέργεια στο κομμάτι της άμυνας. Δεν πήρε προσπάθειες τραβηγμένες, αντιθέτως βοήθησε αρκετά σε δημιουργία και ριμπάουντ (5 ριμπ, 3 ασ).

Μάικ Γκριν: Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα φιλικά, δεν κατάφερε να βρει τον εαυτό του. Αν και με  τη «γλώσσα» των αριθμών δεν έκανε κάποιο λάθος (3 ασίστ, 0 λάθη) είχε αρκετά θέματα, περιφερειακά με τον Γκίμπσον και για τον λόγο αυτό δεν πήρε πολύ χρόνο. Συν τις άλλοις βγήκε και η κούραση από τον τραυματισμό του.

Ντούσαν Σάκοτα: Μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τα σημεία αναφοράς στην επίθεση. Στη συνέχεια του αγώνα προσπάθησε να βοηθήσει με άλλους τρόπους την ομάδα και τα κατάφερε αρκετά καλά. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, μετά το φιλικό κόντρα στην Ούνικς.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Όσο προχωρά η προετοιμασία και παίρνει χρόνο συμμετοχής, τόσο περισσότερο πιστεύει στον εαυτό του. Κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας είχε αρκετές καλές στιγμές, βοηθώντας σημαντικά στο κομμάτι της επίθεσης, με τους 10 πόντους που μέτρησε.

Έντιν Άτιτς: Ο MVP της βραδιάς. Τρομερή ενέργεια στο παρκέ από τα πρώτα λεπτά και διάθεση να παίξει σε έναν δικό του ρυθμό. Τα κατάφερε περίφημα με τους αντιπάλους του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δημιουργούσε φθορά στους αντίπαλους φόργουορντ.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Σταθερή αξία πλέον ο «Λάρυ». Με το… σπαθί και τη δουλειά του έχει εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη στη φετινή ΑΕΚ, ενώ για μία ακόμα φορά ήταν από τους κύριους επιθετικούς εκφραστές της ομάδας και μαζί με τον Άτιτς οι δύο πρώτοι σκόρερ του συνόλου.

Κέλσεϊ Μπάρλοου: Πολύ ουσιαστικός στο διάστημα που έπαιξε και με αρκετή αθόρυβη δουλειά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Βοήθησε αρκετά στο κακό πρώτο μέρος της ΑΕΚ, βγάζοντας ενέργεια, ενώ δεν πήρε… τραβηγμένες προσπάθειες.

Δημήτρης Μωραϊτης: Με δύο πρόσωπα στο παρκέ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή παρουσία και άκουσε αρκετά… γκάζια. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, βοηθώντας περισσότερο στο κομμάτι της οργάνωσης.

Δημήτρης Μαυροειδής: Έπαιξε ελάχιστα, κυρίως για να πάρει ανάσες και να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του. Έδωσε λύσεις όταν του ζητήθηκε, αν και στο περισσότερο διάστημα ήταν θεατής.

Μιχάλης Καμπερίδης: Ο ρόλος του στην φετινή ΑΕΚ είναι ξεκάθαρος: Να μπαίνει και να προσφέρει ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Το κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, έχοντας τις… στιγμές του με δύο γκολ-φάουλ που κατέγραψε. Αρκετή βρώμικη δουλειά στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Μπάντζα Σι: Στην πρώτη του συμμετοχή είχε και καλές και κακές στιγμές. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως έδειξε να μπαίνει αρκετά γρήγορα σε κλίμα.. ΑΕΚ. Αρέσκεται να παίζει πάνω από τη στεφάνη αλλά και να καρφώνει θεαματικά, κάτι που έδειξε σε μια στιγμή. Όσο περισσότερο βρίσκει τα πατήματά του, τόσο πιο χρήσιμος θα είναι για την ομάδα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X