Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στον Άρη

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στον Άρη
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη σεζόν στην τρίτη θέση, ήρθε. Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε και την καλή εμφάνισή της, αλλά και τις απουσίες του Άρη και κατάφερε να φτάσει σε πειστική νίκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κάνοντας το 1-0 απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όλα αυτά με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τα δύο βασικά «όπλα» στην οργάνωση του παιχνιδιού (Ούκιτς, ΜακΓκραθ), μοιράζοντας το χρόνο στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ, μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Τσινεμέλου Ελονού: Πραγματικό… θηρίο κάτω από τα καλάθια. Ήταν ορεξάτος από την πρώτη στιγμή που πάτησε παρκέ και έδωσε σημαντικές λύσεις. Κατέγραψε ένα μεγαλοπρεπές νταμπλ νταμπλ με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ και με μία λέξη ήταν… κυρίαρχος στα δύο καλάθια.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός είχε θετική παρουσία για μία ακόμα φορά. Πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθειες και έδειχνε πως έχει τον τρόπο να βοηθήσει. Είχε κάποια άστοχα σουτ, όμως αυτά δεν τον… περιόρισαν από το να συνεχίσει σε καλό ρυθμό.

Κώστας Βασιλειάδης: Μετά από καιρό επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Το ότι είχε διάθεση και ρυθμό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά που πάτησε παρκέ, ενώ κατάφερε να δώσει λύσεις και στην επίθεση. είχε ρυθμό, παρά τα άστοχα σουτ (2/6 τρίποντα) και σε γενικές γραμμές ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Μίλαν Μιλόσεβιτς, Ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Το μαχητικό πνεύμα του ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες και ήταν παρών σχεδόν σε κάθε φάση. Εντυπωσιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έδωσε πολλές λύσεις, ενώ το νταμπλ νταμπλ που κατέγραψε (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ), μαρτυρά τη συνολική εικόνα του.

Μάικλ Ντίξον, Για μία ασίστ έχασε το νταμπλ νταμπλ (11 πόντοι, 9 ασίστ). Είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ, βοηθώντας σημαντικά τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και δείχνει πως έχει ρυθμό στο παιχνίδι του.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν από τους πιο… ζωηρούς παίκτες της ΑΕΚ. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, ενώ έδειχνε να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Το παιχνίδι του… βγήκε, ενώ εξίσου αποτελεσματικός ήταν και στο κομμάτι της άμυνας.

Μπραντ Νιούλεϊ: Είχε ρυθμό και βοήθησε αρκετά στο κομμάτι της άμυνας. Επιθετικά δεν πήρε πρωτοβουλίες, ωστόσο ακολούθησε την εμφάνιση της ομάδας, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Δημήτρης Μωραϊτης: Το πιο ευχάριστο νέο της ημέρας. Ο νεαρός άσος μπήκε στο παρκέ όντας βασικός και έπαιξε 15 λεπτά. Είχε καλή παρουσία, ενώ δεν φοβήθηκε να πάρει τα σουτ, απόρροια του μπασκετικού θράσους που διαθέτει. Ήταν μια ευκαιρία στην οποία ανταποκρίθηκε, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια και όχι άδικα.

Δημήτρης Μαυροειδής: Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα σέντερ. Τα πήγε περίφημα με το μαρκάρισμα του Καββαδά και κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες που είχε. Προσέφερε πολλές λύσεις στην επίθεση και συνεχίζει στο ίδιο τέμπο τα φετινά πλέι οφ.

Διονύσης Σκουλίδας: Μπήκε στο τελευταίο δίλεπτο, με σκοπό να πάρει κι αυτός λεπτά συμμετοχής. Προσπάθησε να κάνει αισθητή την εμφάνισή του, όμως τα πάντα είχαν κριθεί.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Επιθετικά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός, καθώς παρά τις προσπάθειες που πήρε, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν με καλές προϋποθέσεις, ήταν άστοχος. Παρ’ όλα αυτά, έδωσε λύσεις στο κομμάτι των ριμπάουντ, με την ΑΕΚ να φτιάχνει από εκεί την… μοίρα της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X