Στο γόνατο έχει χτυπήσει ο Ντίξον

Ζούρος στο enwsi.gr: «Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Ντίξον, εξαιρετικός στα μεγάλα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr φρόντισε να σας ενημερώσει πρώτο, για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Μάικλ Ντίξον, σε φιλικό αγώνα της εθνικής Γεωργίας.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι ο 25χρονος γκαρντ της ΑΕΚ έχει χτυπήσει στο δεξί γόνατο και όχι στον δεξιό αστράγαλο, όπως λανθασμένα είχε γραφτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Γεωργίας. Από εκεί και πέρα, στην «Ένωση» επικρατεί στασιμότητα επί του θέματος. Οι Γεωργιανοί είναι άκρως συνεργάσιμοι και έστειλαν από την πρώτη στιγμή, τα αποτελέσματα της μαγνητικής στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο γιατρός της «Βασίλισσας», Ηρακλής Πατσόπουλος, διαπίστωσε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το πολύ σοβαρό. Αλλά βέβαια, αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση και οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξακολουθούν να περιμένουν ενημέρωση, για τις πλήρεις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Ντίξον. Προς το παρόν λοιπόν, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν ανακουφιστεί λοιπόν πλήρως και περιμένουν λεπτομερής ενημέρωση για το θέμα, για να πάνε οι… καρδιές στη θέση τους. Άλλωστε, ειδικά όταν πρόκειται για χτυπήματα στο γόνατο, πάντα υπάρχει μια παραπάνω ανησυχία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X