Στήριξη Μπακασέτα-Λαμπρόπουλου σε Ανέστη (ΦΩΤΟ)

Στήριξη Μπακασέτα-Λαμπρόπουλου σε Ανέστη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Ανέστης παραμένει εκτός ομάδας με απόφαση διοίκησης-Χιμένεθ μετά την άρνηση του στην πρόταση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα χρήματα που του προσφέρει. Ωστόσο, ο πορτιέρε της ΑΕΚ παραμένει επαγγελματίας και κάθε ημέρα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα για προπόνηση δίχως να έχει δώσε δικαιώματα σε κανέναν. Μάλιστα, παραμένει πολύ αγαπητός στα αποδυτήρια και οι συμπαίκτες του τον στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη φάση της φετινής σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε χθες και έγραφε «Ο Θεός είναι μεγάλος» τον στήριξαν έμπρακτα.

Ο Μπακασέτας έγραψε «Γίγαντας», ενώ ο Λαμπρόπουλος προσέθεσε «Ο Θεός είναι μεγάλος και… βλέπει!». Μάλιστα, όταν ένας φίλος της ΑΕΚ ειρωνεύτηκε τον Ανέστη και τον χαρακτήρισε «τροχονόμο» ο Λαμπρόπουλος απάντησε αναφέροντας «Τους καλούς τροχονόμους τους εμπιστεύονται στους μεγάλους δρόμους φίλε μου». Ο φίλος της ΑΕΚ επανήλθε κατά του Ανέστη και υπέρ του Λαμπρόπουλου, του Μπακάκη και του Τζανετόπουλου, με τον «Λαμπρό» να απαντά «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο και χρειάζεται χαρακτήρες καλούς και προσωπικότητες καλές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X